Şimdi Ara

Dizel Araca Benzin Konulmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai accent aracimiz var 1 hafta once pompacının arabaya benzin koyması sonucu aracimiz aracımız arıza yaptı enjektor memeleri degisti ve pompa ayari yapıldi. Bugun uzun yol icin denedim araci ve 500 km de depo bitti normalde 850 den fazla yapiyordu ve performansta cok asiri derecede dusukluk var bunun tamiriciyi aradigimda tekrar pompa ayari ile duzelecegini soyledi. Bende sizden yardim almak istedim sizce bu konu hakkinda ne yapabilirim ne tur istekte bulanabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinli ve dizel pompaların ağızlarının değişik olduğu dizelin benzinli araça benzininde dizel arabanın yakıt deposuna girmiyo diye biliyorum öyle bişi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Benzinli ve dizel pompaların ağızlarının değişik olduğu dizelin benzinli araça benzininde dizel arabanın yakıt deposuna girmiyo diye biliyorum öyle bişi yok mu ?

Demekki giriyor bizim basimiz yandi. Pompa uclarinin farkli oldugunu biliyordum hatta arkadasimda cmax var kapagin altinda bir kapak daha var pompaya gore aciliyor sanirim ama bizim aracin deposundan benzin cikti istasyonda hatasini kabul etti.

• 2013 model benzinli opel astra aracıma mazot pompası girmiyor. bi benzinlikte denemiştim. benzinli araçların depo giriş ağzı dar oluyor, mazot pompası büyük olduğundan girmiyor.
  • Zararı istasyon karşıladı mı bari?
  • Ben pompanin ucu giriyormus girmiyormus onu bilemem girmiski dizel aracimdan benzin cikti fistede benzin oldugunu gorduk siz yanilipta girmiyor diye hataya dusmeyin ben yandim. Zarari karsilayacaklarini soyledilar hocam simdilik 800 tl gibi bir sey tuttu ama benim aracimda ne performans kaldi nede tasarruf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOMOCO3230 -- 24 Ekim 2016; 2:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Benzinli ve dizel pompaların ağızlarının değişik olduğu dizelin benzinli araça benzininde dizel arabanın yakıt deposuna girmiyo diye biliyorum öyle bişi yok mu ?

Malesef öyle değil bizim dizel aracada koydular benzin önceden fark ettiğimiz için zorla çekiciye yükletip depoyu temizlettirdik yetkili servise tüm masraflarıda akar yakıt şirketi karşıladı mecburen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi 2000cc dizel araç?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benım arkadaşımın oldu.15 bin civarında yanlış hatırlamıyorsam masraf çıkmıştı.Benzinci karşıladı bunu.Babamında oldu ama fark edip arabayı çalıştırmadılar.Depo temizlendi hemen.Hepsini şirket karşılıyor.

• Hocam zararı karşılayacağını söylediyse yetkili servise gidin. Ustaların ayarı bitmez.

• Pompacinin hangi pompayi aldigina bakmak, bakilamamissa da fisi kontrol etmek gerekiyor. Gecmis olsun.

• Dizelin pompası benzinli araca girmez benzin pompası dizel araca girer. Yetkili servise götürün bence de zararı karşılamak zorundalar.

• Aynı olay geçen sene benim de başıma gelmişti. Shell sağ olsun Aracımı Hyundai servisine çekiciyle götürüp zararı karşıladı ve depodaki mazot kadar mazotumu da doldurmuştu. Hoş 5-10 metre ancak gitmiştim. pompa enjektör zarar görmemiş. Depodan enjektöre komple temizlik yapılıp filtreler değişmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.