Şimdi Ara

Dizel clio4 mü? Megane 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 haftadır dizel 2013 ve üzeri clio 4 ve 2011 üzeri megane 3 bakıyorum. km olarak clio 100k altı megane 120k altına baktım bu araçlar için 45-50 bin skalası nasıldır değer mi? Çevremde kimle konuşsam renoya o para verilmez diyor. yorumlarınızı rica ediyorum.

Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

• millet çok biliyor. o para verilmezmiş. en çok satılan marka nasıl oluyor o zamn reno.

100 bine kapış kapış megan satılıyor şuan. 45-50 ye de alabileceğiniz en temiz araçları renoda bulursunuz. çünkü vw ve hondacı kekolar arabalarını mercedes sandıkları için ikinci elde vuruk arabalara bile dünya para istiyor.

50 binlere gullietta da bakabilirsiniz.
  • clio 4 lerin koltukları hariç her yeri aşırı plastik malzeme , bende megane sport tourer arıyorum. clioya 55 bin vermektense bir iki yaş büyük megane binmek daha iyi.
  • Çevrene bakarsan hiç araç alamazsın; o alınmaz, bu satılmaz, onun burası şöyle bunun burası böyle. Gönlüne, mantığına yatan f/p araç hangisiyse onu al derim.
  • arkadaşlar merhaba,

45 e aldım megane 3 touch 90bg 119bın boyasız temiz 2013 model 2014 haziran cıkışlı bakalım inşallah sorun cıkarmaz ilerde

ilginiz için teşekkür ederim.
  • düşük km ve kazasız olduktan sonra neden olmasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3 mü Golf mü ?
    5 yıl önce açıldı
    C4 mü Auris mi?
    5 yıl önce açıldı
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.