Şimdi Ara

Dizel cordoba 2.el ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araba arayışı içindeyim dizel cordobaya kafayı takmistim ki bugün forumda dolaşırken 2.el dizelin çok bas agritabilme ihtimali gibi problemleri görünce ki butcem 2004-2006 ya yetiyor yas itibariyle 150 bin ve geçkin araçlar var, sorunundan korktum.

Sizce ne yapmalı cordobadan vaz mi geçmeli ? Yoksa üzerine mi gitmeli

Vaz gecersem chavrolet aveo yada lacetti Düşünürüm gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 2 Eylül 2015; 23:38:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 154 binde aldım 190 binde sattım
    tık masraf açmadı

ne olabilirki zaten 3 silindirli motor.
    vw ortak yapımı. en sorunsuz

motor gürültüsü ve arka koltukların darlığından başka sorunu yok.
    almışken fulunu alın. satarken zorluk yaşamassınız.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Hocam skinti çıkarırsa çok bas agritir mi 3 silindir olması problem çıkarırsa kolaylık mi sağlar isi zora mi sokar. Enjeksiyon yada turbo sorunu olup olmadığını herhangi bir usta yada check up da belli olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    belli olur sorunlu araba. sen kazalı mı ona bak.
  • Arkadaş ım almıştı 2 sene gibi kullandı ama masraf ları biraz büyük oldu.. nedense yan sanayi parça kabul etmiyor kolay kolay illa orjinal olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki günlüğüne kiralamıştım yıllar önce dizelini. seriliği ve az yakması hala aklımdadır, güzel araçtı.
  • Abimde var 2004 modeli, 2007 den beri kendisinde, daha yeni turbo ve enjektörler hata verdi yaptırdı. Onun haricinde bakımdan bakıma gider servise, 3 silindir titreşimli ve gürültülüdür ama çok sağlam motordur. Ayrıca Yılına ve b segment araç OLMASINA rağmen aracın izalasyonu iyi. Camlar kapalı iken motor sesi içeri çok gelmez. Parasına göre donanımı olsun yakıtı olsun çok iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 2.el ?
    9 yıl önce açıldı
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tork hissedersin yokus cikmasina hasta oluyordum..

• dayımda vardı 170binde aldı 3binkm sonra yatak sardı 7 bine motor yaptırdı birdaha motor düzen tutmadı.
  • Bende var 2004 signo şu anda 367 bin km de ve Allah a şükür motor hala canavar gibi.. Kesinlikle tavsiye ederim.. 21-22 ye temizini bulursun..
  • 2. el araba almak tamamiyle şans işi arıza çıkarabilir mi diye düşünmeyeceksin aklına yatıyosa al. cordoba almayıp başka araba alsan belki o da problem çıkaracaktır. Araç temiz kullanılmışsa aklına da yatıyosa hiç çekinme al derim. 11 aydır cordoba kullanıyorum bu fiyata başka bir araç yok. allah kaza bela vermez problemde çıkarmazsa gönül rahatlığıyla bineceğin bir arabadır.
  • Dizel araç alacaksan 50 bini geçmeyecek bunu bilir bunu derim 100 bine de gelmeden model yenileyeceksin kafam rahat olsun diyorsan tabi. Alınmasına alınır 130-150 bin km de dizel araç ama şahsen benim hep aklım motorda olur, acaba ne zaman kucağıma alacağım.
  • 2008 tdi stylance 155.000km triger baski balata yeni degismis. 2 parca boya var. 1300 tl hasar kaydi var. Satici 26 bin istiyor. Sizce fiyat makulmu. Acil cevap veririmisiniz arkadaslar. Yarin arabayi servise gosterip almayi dusunuyorum.

• Genel olarak iyi arabadır alınır.3 Silindirli TDI Keyif verir.Ama yinede üstad'ını çağıralım
  • 3 silindirin tek sorunu, kalkislarda 2000devrin altina cok dusulurse sarsinti yapip, cansiz olmasi.. bu da karakteristigi zaten

5 yil 50bin kmye yakin kullandim, yazilim da vardi; alt devirleri boylece canladirmistim, tork patlamasini halen unutamam, 1.4 motor olduguna inandiramiyordum kimseyi...
    motor ve mekanikle ilgili en ufak bir sorun yasamadim..

yuruyen aksamin saglamligi, yol tutusu, donanimi beni 5 sene memnun etti; normalde civic vtec2 es'den bile 2 senede sıkılmıştım..

Kapi sviçlerinden, arka camlari tutan mekanizmadan, on salincak burclarindan sorun yasayanlari duydum.bende sadece arka camlar sorun cikardi, o da kapiya el-ense ceken yolculardan dolayi

3.7litre ortalama ile Çanakkale ye gitmistim, sehirdisinda keyifli ve ekonomik bir aractir..ama sehiricinde, suspansiyonlari ve motor karakterinden dolayi yorucu olabiliyordu..

Benim 2009 model , 61bin kmdeki, stylance aracimi 29a verdim nisan ayinda.boya falan yoktu. Aldi alali 1 kere bile aramadi adam; sorunsuz biniyor..

• 2007 stylance 120 binde 1 kazası var 23.5 bine ben almıştım 3 ay önce biraz pazarlık yap bence 24 .24.5 bitirmeye çalış

• 117.000de aldım 210.000 binde 6 seneyi bitirdik cordoba ile. Bu bütçe ile alınacak en mantıklı araç. Sınıfına göre donanımı yalıtımı tüketimi mükemmel. Motor check up yaptırın enjektör değerlerini okusunlar. En maliyetli parça enjektör. Tanesi 1500 den 3 tane var işçilik derken 5000e mal olabilir.

Arka diz mesafesi biraz dar, süspansiyonlar sert ama yol tutuş çok başarılı. Hangar gibi bagaj hacmi var.

Ben de satmayı düşünüyorum ama Astra için yeterli birikim yapamadım henüz:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.