Şimdi Ara

[Dizel Mi, LPG mi ? ][Az Yakan SUV][Chevrolet Alınmalı mı ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten s.a , hayırlı ramazanlar, hayırlı forumlar..

Önceki konuda da bahsettiğim gibi.
    Ramazan bayramına memlekete araba ile gitmeyi düşünüyorum ve madem ramazan bayramından önce araba alacaksam, arabayı suan almış olmalıydım çünkü ayın 15i geçti maaş da yattı başka beklenecek bi durum yok, cok tan alıp gidene kadar pratik yapardım ama ben hala ne araba buldum ne karar verdim ne başka bişey yaptım bu nedenle sinir oluyorum kendi kendime.

50000 ile Captiva- Kyron-SorentoGrand vitara gibi ... SUV modelleri bakıyorum, SUV arıyorum alsında Captivayı beğendim, görünüşünden dolayı. Gayet güzel ve büyük. Ama herkes o çok yakar dedi, büyük motorlar yakıtta sıkıntı cıkarırı dediler , hedefimi belirlemişken yakıt olayı böyle olunca ne alacagıma karar veremedim;

Bir de Chevroletin Türkiyeden çekilmesi çok büyük bir sıkıntı mı, bu sebepten dolayı almamalımıyız, yoksa farketmez mi ? Chevrolet gibi güzel görünene ve az yakan bir SUV Almalıyım.

Aylık 500 liradan fazla yakıt harcamamalıyım, (normal bir insanın kullanacagı kadar araba kullnaımı ile ) bu şekilde olan hangi arabaalr vardır .

Ve Dizel mi, LPG mi ? Ben hep dizel diyordum ama eger araba cok yakan cinsten olacaksa LPG daha ucuz yarı fıyatına neredeyse. LPG her benzinli araçlar ile uyumlumudur bunun bir özellikle ayrımı var mıdır, ve LPG olması satışta sıkıntı mıdır , yani geri satmak istersem yaklasık aynı fıyatlara satmalıyım ?

Sizce Ne almalıyım?
    Özet;
    50.000-SUV-Az yakan(Aylık 500lira civarı yakan - Geri Satışı Kolay - Büyük, güzel Görünümlü-LPG mi Dizel mi

• Hocam Captiva sahibiyiz 10 litrenin altını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee suv fazla yakmıyor ama captiva az yakar diyen duymadım daha. Reno kaleos az yakanlar arasında 2.0 dci ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai az yakar 1.5 dci sayesinde fakat ben olsam tercih etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.