Bildirim
Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kia ceed öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WW -
Kia cerato, fluence icon (bu 73 civarı bulunur temiz)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia Ceed güzel araç ama piyasası nasıl bilemiyorum sahibinden.com' da toplam 600 'ün üzerinde ceed var hareketli bir piyasası yok gibi duruyor. Birde 2016 öncesi otomatikler çok yakıyor, 2016 ve sonrası yakın tüketimi gayet iyi fakat dct 7 vites diyor nasıl bir şanzıman bilgim yok.
Aslında golf düşünmüştüm ama dizel otomatik kombinasyonu pahalı birde km düşük bulmak zor benım aradıgım rakamlara yüksek km lerdede dsg sıkıntı çıkarma riski var neticede kullanıcının dsg yibilinçli kullanıp kullanmadığını bilemiyorsun. 2017 eski kasa polo 1.4 tdi çok hoş ama donanım fakiri, hız sabiitleyici yok park sensörü yok,serviste yaklaşık 3 bin tl ye yakın tutuyor bu ikisi sadece.
Reno grubundan yeni megane dizel edc düşünüyorum ama ne yalan söyliyeyim renoyada o rakamları vermek istemiyorum. -
C sınıfı olarak Active donanım 308 bulunabilir sanırım. B sınıfında ise Polo, İbiza ya da Clio o bütçeyle rahat rahat bulunur. D sınıfı olarak ise 2.0 CDTI makyajsız Insignia bulunabilir sanırım. -
65/70 bine 2015 Ww polo dizel oto 1.4 Tdİ tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi A1 1,6 dizel otomatikmi nasıl arkadaşlar, sizce 2-3 yaşında A1 mi yoksa 2017 Polo 1,4 tdi dsg mi mantıklı olur?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X