Şimdi Ara

Dizel punto sahibiyim benzinli Clio almak istiyorum.Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2007 1.3 Multijet Grande Punto aracım var. Clio 4'ün tasarımı hoşuma gidiyor. 1.2 icon donanım 2012-2013 model 42 bandında bulunabiliyor. Aylık 1000 km şehiriçi yol yapıyorum. Şimdi benim sorum yakıtta ne gibi bi farkım olur? Aldığımda Lpg taktırmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun yol yapsan neyse de şehiriçi kullanıyorum diyorsun, hissedilir derecede yakıt artacak, zaten 3-4 ayda lpg taktırmak durumunda kalacaksın
  • Kardeşım sana net cevap yakıtını 2 ile çarp

Bana sorarsan tam bi hata olur puntonu mumla ararsin

• Anladım. Peki lpg taktırsam dizel seviyesinde tüketimim olur mu acaba? Başından beri bu araca bi ilgim var. Eninde sonunda ama benzinli ama dizel alacağım inşallah 😄

• Lpg ile km de en fazla 25krş gibi bir tüketim olacaktır...

Alttaki videoda yer alan bilgiler ve yorumlar daha iyi fikir edinmeni sağlar...

https://youtu.be/0Fxgmb4X1TM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 30 Ocak 2017; 3:59:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehir min 7lt az bile söyledim yokuş bir yer ve biraz zorlarsan neler neler tahmib bile edemiyorum dizel candır 1.4 corsa var 60 kuruş kmde
  • dertsiz başına dert açma
  • benim puntom olsa bir 10 yıl değişmem .. ülkenin durumu belli sıcak paran varsa elinde tut kredi de çekilmez zaten artık .. bildiğin arabana bin... araba herzaman alır ama olurda ters birşey giderse parayı kolay bulamayabılırsın bırdaha

en güzel araç bıldıgın aracındır benım mondeom var lpg li 2.0 Lpg az yakar diye aldık 20 lt yakıyorum... inanmayana gösteriyim.

eee nerde sorun ? çok mu hızlı kullanıyorum agrasif yoo 3.000 devırı gecmem..! aracımmı bakımsız...hayır ,, ama meret 19lt altına dusmuyor yazın 16... bakmadıgım yeri kalmadı depoya yakıtı ne fazla gonderıyor ... benzın döküp yakıcam arabayı yada ..orjınal servisine götürüp baktıracagım param olunca cunkı oraya gırınce sorunu cozene kadar epey bır para gıdecektır o degısıcek bu degısıcek dıye emın degılım .. . sözde lpg az yakıyordu... 2.2 dci lagunam vardı allah şahidim yakıt konusunda şehir içinde onu arıyorum şuan
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. 1.5 dci bakayım ben o zaman. Teşekkür ederim herkese.

• dizel arabadan inilip benzinli araca binilmez performansı saç baş yoldurur clio 4'lere bende hastaydım fakat bi kaç defa kullanma fırsatım oldu arkadaşım aldı hemde 500kmdeyken hayallerim yıkıldı performans yok kalite yok ve hiç ama hiç rahat değil o dış görünüşle ilgisi yok içerinin
  • Sorunsuz multijet dizel motor, dusuk yakit tuketimi, mevcut ekonomi durumu. Bu 3 sebep araciniza sahip cikmaniz icin yeterli bencede.

Multijet dizel'den benzin yada lpg'ye gecmek cok mantikli gelmiyor.

Bence'de su ortamda arabanizi kullanin, paranizida baska yatirim araclarinda degerlendirin.

• Yakıtta illaki bir artış olacaktır ama dizelin 3-4 katı şeklinde de değil tabi. Clio 1.2 ler az yakıyor. Ama performans beklemeyin onu söyleyeyim..

• tüp takacaksan al yoksa yoksa maceraya girme.
  • clio 4 1.2 benzinli arkadasta var.. adam gaza basıyo arac bagırıyor ama ivmelenme hak getire..
  • ben dizelin ölüsünü benzinliye tercih ederim.

• 1.2 clio touch 2013araliktata sıfır aldım 2015 nisanda sattım..25 bin kmdeydi....simdi artilara gelecek olursak tasarimi cok guzel ve donanimli bir arac bende hiz sabitleme yokus kalkis navigasyon felan vardi.icon daha donanimli ek olarak yagmur far sensoru dijital klima var..piyasasi oldukca iyi.ben gece internete koydum sabah sattim araci..bagaj iyi,konfor yol tutus idare eser esp var..gelelim eksilerine araba gitmiyor yokuşta tırlardan selektör yersiniz.double olmayan yollarda sollama yapmak cesaret ister.100 km yi gecince ruzgar sesi alir....yakit olarak sakin kullanimda sehir ici 7 sehir disi110 hizda 5.5-6 litre arasi yakar.zorlarsan 10 uda görebilirsiniz..kronik sorunu yok kolay kolay ariza acmaz.rutin bakim disinda servise ugramadim.velhasil kelam performans konusunu göz ardi ederseniz alinir.lpg de dizelin ekonomisini aratmaz

• Şunuda belirteyim şuan 1.5dizel fluance kullaniyorum..bidaha benzinli alir misin? derseniz(marka farketmez) almam derim.o yüzden dizel aracinizi satip benzinliye geçmek hiç mantikli degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.