Şimdi Ara

Dizel ufak bi araç almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haihazırda kullandığım araç benzinli ve hergün yaptığım minimum 50km yol dizel bi araç almam gerektiğinin bana bas bas bağırıyor..

Ford Fiasta'lar dikkatimi çekiyor. En üst modeli hangisi motor gücü nasıldır..? Benzinli araç (1.6 megane')dan sonra kütük gibi olmasın istiyorum.

Sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum. İkinci eldende alabilirim. 25-40.000 ytl arası para verebilirim.

• 4o milyar para verebiliyosan ufak arabayla ne işin var?

0KM ford focus 1.6 tdci ghia alabilirsin
  • bence dizel corolla al sol versiyonu 37milyar yokyok
    ayrıca Akıncı'ya katılıyorum kücük arabada neki o kadar paraya?
  • Corolla'da hakkaten hiçbir şey YOK + YOK.

Focus TDCI + Güvenlik paketi tavsiyemdir.. 1.6 16v Common-Rail motor 109hp, 240nm üretiyor, overbuust yaparak anlk 260nm'ye ulaşabiliyor, benzini koklayıp deli gibi gidiyor, Avrupa'da çok beğenildi ve birkaç ödül aldı diye duydum benim tavsiyem focus olmasa bile bu motoru taşıyan bir araba alman madem 40 milyar ayırabiliyorsun
  • söylenenlere kulak ver bencede... ama illaki küçük dizel araba diyosan polo tdi ı tavsiye ederim... fiesta güzel araba ama evet megane dan sonra pek de iyi gelmeyecektir...
  • Hem fazla büyük değil...

Hem o kadar pahalı değil...

Hek çok yakışıklı...

Hem 110Bg+240Nm tork

Hem az yakıor...

Hem de benim arabadan

C4 tavsiye edilir.....
  • 28.500 e full getz 110 bg dizel alabilirsin.
    40.000 e de peugeot 307 1.6 hdi premium alabilirsin

2sinide kullanıyorum . ikiside gerçekten kendi alanlarında çok iyiler. ekonomik olsun göze batmasın bıraktım mı aklım kalmasın diosan getz.. herkes dönüp baksın diyorsan çelik gri renkte peugeot 307 al..

bu peugeotu daha millet çözemedi evin önünde bile durup inceliyor herkes.. focusta çok güzel ama bana kaba geliyor tasarımı. aslanın asaleti bir adım önde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 13 Kasım 2005, 0:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne alırsan al tata alma hayatımda kullandığım en rezil arabaydı
    at arabasıda kullandım ondan da rezil

hadi bunu da mahkemeye ver indik
  • multijet motorlu bi ufaklık alabilirsin bence
  • yorumlarınız için teşekkürler..

UFak araç istememdeki sebep az yakıt olayı. Aslında pekte araç araştırmadım desem yeridir.. Fokus'lar evet gerçekten güzel görünüyorlar gayet kaslı ve sağlam bi kasa görünümü var.. Yakıt olarak ne kadar yaktığı önemli benim için. 0.15 YKR'den fazla yakmamalı araç.. Pejo derseniz ondan bizdede var ailede bi tane devamlı kullanma şansım oluyor.. 1.6 hdi motorlu araçta yok yok ama bna bitürlü güven veremedi nedense havada yüzüyormuşumcasına bi his veriyor sürerken. O yüzden pejo'ya sıcak bakmıyorum. C4 için pek bilgim olduğu söylenemez..
  • Al bi focus keyfine bak
  • Merhaba,

Diğer modeller hakkında çok bilgi yok ama ben Fiat Punto Multijet kullanıyorum yakıt değeri dediğin değerin altında şehit içinde benim kullanımın aksaklığındanda olabilir max 125.000 lira yakıyor. (moto henüz 3000 Km düşer dediler bekliyorum)

Çekiş olarak gayet başarılı bence ( Bu yorumuda başka markaları kullanan arkadaşlarım denerken söylediler.)

Vergi olarakta 1.3 olmasından ötürü avantajı var tabiki Puntonun segmenti belli daha üst segmentlerde çok güzel arabalar var ben kendi deneyimi paylaşayım dedim.
  • ykr cinsinden bilmiyorum ama sehir içi 6.2 (100km) sehir dısı 4.0(100km) sehir içi normal kullanımda 6.2 tasarruflu yani (1750-2300) devirlerinde kullanırsan 5.9 (100km) focusun değerleri bunlar...
  • focus yada cıtroen c5 olabılır.
  • megane 2 dci ve ya focus tdci alabilirsin. imkanın varsa ufak arabayı aklından çıkar. Yakıt değerleri tatmin edecektir. Ben de megane kullanıcısıyım; 2000 model benzinli. Ben de dizel düşünüyorum bu aralar. Sanırım megane 2 dci alabilirim
  • bence de herkesin dediği gibi 40'a kadar çıkabiliyorsan küçük araba alma bea dostum. bende yeni focus ghia hb tdci aldım. çok memnunum. 1.3 dizellere göre biraz fazla yakıyo ama olsun. asaleti bile yeter
    kesinlikle focus dizeli tavsiye ederim. ama ghia modelini düşünki sürerken keyif alasın
  • yeni golf de olabilir
  • dizel bi c4 al bide o C4 sportların dizeli varmı bilmiom. varsa i olur. golf de alabilirsin. nie adama büyük araba al diye baskı yapıonuz. ihtiyacı yoktur. ben olsam 40 milyara çıka bilsem mini alırdım ama dizel deil tabi.
  • alıcan CİTRÖEN C4 DİZEL 110 hp bakacan keyfine...

http://www.compucars.co.uk/carpics/Lg46392-02.jpg

BAK BAKALIM..

• Bu topii yazan kimse bence hiç düşünmeden gidip Corsa 1.3 CDTI alsın hemde hiç düşünmeden :))
    29.600.000.000 TL.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.