Numpad tuşlarını ve diğer ikincil tuşları aktive eden tuş sürekli basılı kaldı. Nasıl düzeltebilirim?
sorunum donanımsal değil, basılı kaldı derken galiba uzun süre bastım ve sürekli ona geçti.
mesela k nın olduğu yerde 2 var eğer fn tuşuna basıp yazarsam k çıkıyor basmadan yazarsam 2 çıkıyor.
Umarım anlatabilmişimdir teşekkürler.
aynı şekilde fn ye basaraktan yukardaki listede numlok yazan yere fn ile bas numlok devrden çıkıp normal hale gelsin ( fn nin renginde yazan numloka basacaskın fn ile kullanabileceğin tuş grupları içindedir
Çok teşekkürler, valla bunca yıldır bilgisayar kullanıyorum böyle bir sorunumun olacağını hiç beklemezdim. Yaşlanıyormuyum ne. Problem çözümlendi saoğasın.
ya benım de hometuşum arada bir basılı kalıyor sorun teknıkmı acaba bugun bırden bıre oldu anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
aynı şekilde fn ye basaraktan yukardaki listede numlok yazan yere fn ile bas numlok devrden çıkıp normal hale gelsin ( fn nin renginde yazan numloka basacaskın fn ile kullanabileceğin tuş grupları içindedir
Hort olacak ama çok sagol kardeş. Her yerde yazandan farklı bir çözüm yazmışsın ve senin yazdıgın çözüm oldu