Ya arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim.. net üzerinde o kadar arama yaptım ama sonuç elde edemedim. ağa bağlı bir hdd var hdd içindeki video vs.. harşeyi pc üzerinden net bir şekilde görüp işlem yapabiliyorum... PS3 ve TV den de içerikleri görüyor fakat videolardaki alt yazıyı okumuyor ve delirmek üzereyim az kaldı yani... tvden alt yazıları görmek için ne yapmam lazım?
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum
Samsung c630 lcd Airties 5650 modem usb hard disk
Yukarda belirttiğim üç cihaz modemde var olan DLNA-ethernet ile bağlı ama Tv'de görüntü dışında altyazı görünmüyor. Fakat hard diski usb'den Tv'ye bağlayınca altyazı sorunsuz görünmekte Bu konuyu iki gündür google'da araştırıyorum ama doğru düzgün hiçbir açıklama bulamadım. Yazılanlara bakılırsa DLNA üzerinden altyazı görünmediğ ortak bir kanı Bunun bir çözümü olmalı diye düşünüyorum.
GILMOUR
kullanıcısına yanıt
DLNA üzerinde sadece medya dosyaları paylaşılabildiğinden, harici altyazı paylaşımı mümkün olmuyor malesef. Şimdilik bunun bilinen bir çözümü yok. DLNA sertifikalı tüm ürünlerde bu geçeerli, DLNA üzerinden paylaşımda harici alt yazı olmadan izleniyor.
pcdhcpP
kullanıcısına yanıt
Bir kaç günlük araştırmam sonucunda anladım ki bu konunun çözümü yok maalesef daha da araştırmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme