< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Doğru yedek parça nerden bulabilirim ?
-
-
gorsellere cok takilmayin cogu satici elinde sasi numarasi olduktan sonra dogru parcayi gonderir, emin olmak adina iletisimden whatsapptan vs yazilabilir.
-
Ürün kodu gereklidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önceki araçlarım da (Hyundai, Renault), Aloparça sitesinden bir çok defa sipariş verdim, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Şasi numarasını verdikten sonra gerekirse sizinle telefonla iletişim kuruyorlar ve buna rağmen parça farklı ise iade konusun da hiç bir sorun çıkarmıyorlar, bence bir bakın derim.
-
doğru parçayı şase numarası ile heryerden bulursunda asıl mesele piyasadaki çoğu parça sahte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağzını öpeyim ne güzel söylemişsin. Aynen öyle üzerinde orjinal ambalaj veya logo olduğuna vs aldanmayın parça gördüğünüzde. İyi araştırmak lazım veya aldığınız yerin güvenilir olması lazım ki dolandırılmayın.
-
orjinal baskılı etiketli çaıklamalı 15X15 karton kutu 8 liraya maledilebiliyor şu anda. kutuya aldanmayın
-
Oto parcalarına çoğunlukla alışveriş sitelerinden n11'de denk geliyorum. Trw parçaları almıştım mesela orjinal çıkmıştı. Baysal satıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 25 Ekim 2023; 20:0:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen aylarda dayımın aracının sağ aynasını park halindeyken kırmışlar parçacı 1000 TL istemiş internetten 550 liraya aldım doğru parça sipariş ettiğime emin olduğum halde aradılar şasi numarası ile sorguladıktan sonra kargoya verdiler. Her sipariş için aynı şeyi yapıyor musunuz diye sordum, çok fazla hatalı sipariş aldıklarını söyledi her gün yanlış siparişten onlarca iade geliyor hem ek kargo maliyeti hemde iş yükü oluyor onun için arayıp şasi numarası istiyoruz demişti. Şasi no iletin wp üzerinden onlar doğru parça linkini gönderirler fotoğraflar farklı olabilir ancak en önemlisi güvenilir bir yerden alın piyasa sahte parça dolu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X