Bildirim
Doğum günü hediyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
upp! -
Vay memleketlim -
upp2 -
takipp :) -
upp3 -
ozel bi tsort bastir onun veya sevdigi birinin fotosu olan.catlak bi kiz diyosun senin fotonda olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoGetSomeSleep
ozel bi tsort bastir onun veya sevdigi birinin fotosu olan.catlak bi kiz diyosun senin fotonda olabilir
düşüncem teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Cassavates
quote:
Orijinalden alıntı: GoGetSomeSleep
düşüncem teşekkürler :)
boyle kalici degil de o anin espirisi olacak bi hediye de olabilir.benimde catlak bi kiz arkadasim vardi sevgili degil arkadas.iki uc kisi toplandik tisort yaptirdik hepsinde bi kelime .sonra avmye gittik sinema hesabi o bilmiyo ama sonra avmde dikkat cektik bakarmisiniz filan dedik baya bi 70-80 kisi oldu sonra biz tsortleri actik ustlerinde iyiki dogdun melis yaziyodu sonra herkes alkisladi filan cok mutlu olmustu.
Benim icinde deli manyak catlak gibi tabirler kullanilir birde cok konustugum icin kumandasi bozuk bunun diye espiri yapardi arkadaslarim ve dogum gunumde kumanda almislardi :) boyle birsey yapabilirsin ama baska hdiyede al cicek en guzelidir tabi sana kalmis
Kıyafet alabilirsin.
hediye önerisi vermeyeceğim de kastamonulu ne kadar tanıdığım varsa hepsi çok iyi insan görünce yazmak istedim
sevgililer için olan tişörtler varya hani al ikinize sende giyersin arada -
quote:
Orijinalden alıntı: WolfBlood
sevgililer için olan tişörtler varya hani al ikinize sende giyersin arada
sevgili değiliz moruk :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
hediye önerisi vermeyeceğim de kastamonulu ne kadar tanıdığım varsa hepsi çok iyi insan görünce yazmak istedim
teşekkürler dostum :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tamidra kullanıcı yorumları
- kavgada göz morarmasına ne iyi gelir
- 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 4p6 5s2 4d10 5p6 6s2 4f14 5d10 6p6 7s2 5f14 6d10 7p6
- puzzle çözme programı
- okulda telefon saklama
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X