Bildirim
Doğuş'un Utanmadan 'Polo'da ESP Standart' Reklamı Yapması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sürüş konfor paketi adı altında direksiyon, pedal ve DSG standart diye reklam yapsalar daha iyiymiş.. -
2 hava yastıklı ve esp li Polo
Bu gurur hepimizin -
daciada bile esp yokuş kalkış yol bilgisayarı standartquote:
Orijinalden alıntı: zgn61
Sürüş konfor paketi adı altında direksiyon, pedal ve DSG standart diye reklam yapsalar daha iyiymiş.. -
Buna niye takiliyorsunuz ki bizim halk bilinçle alakasi yok -
Belki de esp artık standart olduğunu belirtmek istemişler. Hiç kusura kalma fanboy luk yaptığınız vw bir cok markadan daha ucuza araba satmaya başladı.
Önceden Doğuş tan ve vag araclarindan nefret ederdim. Sonra baktimki diger firmalar ahlaksızlık bakimindan ilk firsatta öpmeye çalıştıklarını gördüm. Artık hepsi Doğuş kafasinda.
Ee sirada kalite olarak vw ye yaklasmak kalıyor.
Bunuda yapamiyorlar. -
yine forumda görmüştüm bi arkadaşın aldığı sıfır golftü sanırım kapılar ek donanım olarak gözüküyordu faturadaquote:
Orijinalden alıntı: batkent
Buna niye takiliyorsunuz ki bizim halk bilinçle alakasi yok -
16 yildir vw kullaniyorum. Ama hata yapiyoruz. Adamlar bizi somurgesi gibi goruyor. O satistakilerin tavirlari, servistekilerin artistligi -
ESP standart diye hitap edilen kesim sen ben değiliz. Bazı VW'ci arkadaşlar VW Polo da bile ESP yi standart sunuyor diye kullanacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcool -- 6 Mart 2016; 23:45:44 > -
esp ne ola ki???quote:
Orijinalden alıntı: omcool
ESP standart diye hitap edilen kesim sen ben değiliz. Bazı VW'ci arkadaşlar VW Polo da bile ESP yi standart sunuyor diye kullanacaklardır.
2. eli iyi mi ondan haber ver sen -
Ben çok abartılı bulmadım reklamı.esp standart hale geldi ama bunu bilmeyen espnin ne işe yaradığıyla ilgilenmeyen bir halkımız var.Neticede reklam bu.Normal karşıladım...quote:
Orijinalden alıntı: trexin
esp ne ola ki???
2. eli iyi mi ondan haber ver sen
Alıntıları Göster
-
bu durum artık saçma bir hal almaya başladı, tamam dsg problem tamam doğuş yakaladığını kucaklıyor da çıkıp varolmayan birşeyin reklamını yapmıyorlarki, 4 teker bir direksiyon hariç her türlü özelliğini reklamda vurgulaması normal, burada kim ürününü pazarlıyor olsa bu şekilde özelliklerini vurgular, ne yapsalardı... polo işte bildiğiniz polo, alın kullanın diye reklam mı yapsalardı...quote:
Orijinalden alıntı: one man one engine
Ben çok abartılı bulmadım reklamı.esp standart hale geldi ama bunu bilmeyen espnin ne işe yaradığıyla ilgilenmeyen bir halkımız var.Neticede reklam bu.Normal karşıladım...
Alıntıları Göster
-
Hala vw nin emisyon olayindan haberi olmayan milyonlarca insan var bu ülkede. Çok şeyapmayin -
bilmeyen çok, 3-5 kişi bilinçleniyorsa böyle yine iyiquote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
bu durum artık saçma bir hal almaya başladı, tamam dsg problem tamam doğuş yakaladığını kucaklıyor da çıkıp varolmayan birşeyin reklamını yapmıyorlarki, 4 teker bir direksiyon hariç her türlü özelliğini reklamda vurgulaması normal, burada kim ürününü pazarlıyor olsa bu şekilde özelliklerini vurgular, ne yapsalardı... polo işte bildiğiniz polo, alın kullanın diye reklam mı yapsalardı...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
daciada bile esp yokuş kalkış yol bilgisayarı standart
Dacia gibi çöpe 2-3 bin TL'lik oyuncak koyunca millete 45 bine okutuyorlar sonra. Dacia nin yaptığı ayip değil dimi. Almanyada dacia ya kullan at çöpe muamelesi yapılıyor. Tıpkı bizim akilli telefonlara yaptigimiz gibi. -
Vw nin bile kabul ettiği emisyon hilesini kabul etmeyen Amerikanın bir oyunudur yavu diyen tanıdıklarım var forumda bile gırla var bir taneside ünlü şkodacı turistquote:
Orijinalden alıntı: juke seroquote:
Dacia gibi çöpe 2-3 bin TL'lik oyuncak koyunca millete 45 bine okutuyorlar sonra. Dacia nin yaptığı ayip değil dimi. Almanyada dacia ya kullan at çöpe muamelesi yapılıyor. Tıpkı bizim akilli telefonlara yaptigimiz gibi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: juke sero
quote:
Dacia gibi çöpe 2-3 bin TL'lik oyuncak koyunca millete 45 bine okutuyorlar sonra. Dacia nin yaptığı ayip değil dimi. Almanyada dacia ya kullan at çöpe muamelesi yapılıyor. Tıpkı bizim akilli telefonlara yaptigimiz gibi.
dacia dediğimiz araba poloyu 5 le çarpar sorunsuzluk ve motor ömrü olarak. -
şimdide vw ye reklam üstünden mi saldırıyorsunuz ne eti size bu vw.quote:
Orijinalden alıntı: berkaydjquote:
quote:
dacia dediğimiz araba poloyu 5 le çarpar sorunsuzluk ve motor ömrü olarak.
Alıntıları Göster
vw efsanedir efsaneeeee
-
Sacmalamislar açıkçası. Sanki ESP bir tek Polo da varmış gibi lanse etmişler. Bilinçsiz tüketiciyi hedef alan bir reklam. Sürücü yorgunluk tespit sistemi, ikincil çarpışma freni gibi güzel özelliklerini anlatmamislarda her arabada olan ESP yi anlatmışlar. Hangi sivri zekadan çıktı acaba bu reklam. -
quote:
Belki de esp artık standart olduğunu belirtmek istemişler. Hiç kusura kalma fanboy luk yaptığınız vw bir cok markadan daha ucuza araba satmaya başladı.
Önceden Doğuş tan ve vag araclarindan nefret ederdim. Sonra baktimki diger firmalar ahlaksızlık bakimindan ilk firsatta öpmeye çalıştıklarını gördüm. Artık hepsi Doğuş kafasinda.
Ee sirada kalite olarak vw ye yaklasmak kalıyor.
Bunuda yapamiyorlar.
doğru. şu an d sınıfında premium hariç passat alırım, diğerlerini incelemeye bile gitmem.
Benzer içerikler
- dizel tofaş
- linea active plus özellikleri
- honda civic yorum
- hyundai sonata 2.0 gls otomatik vites nasıl
- mercedes cla renault motoru mu
- 35 tfsi ne demek
- renault logan
- bayiden sıfır araba fiyatları
- golf 7.5 hangi yıllar
- togg satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X