< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaralıüniversiteli -- 25 Ağustos 2018; 23:52:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaralıüniversiteli -- 25 Ağustos 2018; 23:52:23 > |
|
Aynen öyle bir de bayılır doktorlar kazanç saklamaya sana sadece resmî parası 7-8k der nöbet,döner,ek ödenek, Ameliyat derken olur 30k. Bu paralara çalıştıklarını sanmıyorum şu sağlık ocağında oturan dinozorlar bile 15k alıyor yere göre.
|
"Topa vuranın can kurtarandan daha fazla kazandığı toplumda bir şeyler yanlış gidiyor demektir."
Milyon dolar alsalar gram üzülmem. Sadece bir yılda annemin hayatını kaç kere kurtardılar, sayamıyorum bile. |
Bu paraları alan doktorlar varken alamayan doktorlar da çok var. 4000 civarı kazanan asistanlar biliyorum. 10 bini göremeyen çok uzman var. Maaş çalışılan hastaneye, çalışılan şehre, bakılan hasta sayısına, tutulan nöbetlere bağlı olarak çok değişen bir şey. Tıpta her zaman toplum ortalamasının üstünde kazanırsınız, ama 15-20 binleri görmek için çok daha fazla çalışmak gerek. Yandal yapmak, adını insanlara duyurmak, akademisyen olmak gibi. Yani tıbbı sevmiyorsanız sırf maaşı için gelmek doğru değil bence.
Asistanlığı bitirmiş bir doktor yaklaşık 30 yaşında 10 bin civarı kazanıyor. Mühendisler ne kadar kazanır bilmiyorum ama 30 yaşında bir mühendis sektörde 7-8 sene tecrübesi olan, artık işini bilen bir eleman oluyor. Böyle birinin de 2-3 bin lirayla yetindiğini hiç sanmıyorum. Alanının iyisi olan parayı her şekilde kazanır. Vasat doktor vasat mühendisten iyi kazanır ama iyi mühendis en az iyi doktor kadar kazanır. |
Parayi gorunce gozun döndu demi laa jfjfjfjcj
|
Maaş dekontu ne alaka abi sapık mısın
|
O 13.600 alan pratisyen doğuda mi ?
|
Bence yeni Dr a 10 bin tl maaş çok değil
|
Helal olsun hocam ağzından bal damliyor
Ama yine gelir buraya şimdi yok böyle yok şöyle diyenler |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 26 Ağustos 2018; 0:18:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 26 Ağustos 2018; 0:18:14 > |
|
|
|
|
|
|
|