Şimdi Ara

Doktorluk mu mühendislik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversite ikinci sınıftayım bıraktım össye girdim. Makina mühendislği öğrencisiyim . Okulumu sevmediğim için bıraktım...

Çok iyi bir sonuç aldım össde ya Boğaziçinde mühendislik okuyacağım ya da istediğim bir okulda tıp

Hangisini önerirsiniz?

Yaşam tecrübelerinizi paylaşın lütfen

• tıp okumak cok zor gordugum kadarıyla hem muhendıslık okursanız sene kaybınızda olmaz hazırlıgı gecersenız bırde muhendıslıkte odtu ıtu de de okuyabılırsınız oralaar daha ıyı dıye bılıyorum
  • şöyle başlıyım; ben türkiyenin sayılı fen liselerinden birinden mezun oldum. sadece benim bildiğim bizim liseden mezun olup hacettepe ing tıpa gidip bırakan 2 kişi tanıyorum, 3. kişi de yolda diyebilirim burda anlatmak istediğim zaten sene kaybın var sevmediğin bi alan seçersen okulu bırakmaya kadar yolu var ve bırkanlar da çok zaten. ben bilkent ee de okuyorum iyi bi dereceyle girmiştim. bende tercih döneminde boğaziçi bilkent arasında kalmıştım. bilkenti seçtim. boğaziçi iyi bi okul ama bilkentten iyi değil mühendislik alanında bu nedenle bilkenti de düşünmeni tavsiye ederim, özelden istersen detay da verebilirim. neyse söyleyeceklerim bunlardı. kolay gelsin, umarım en doğru tercihi yaprsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipsdontlie555 -- 30 Temmuz 2010; 2:46:39 >
  • Tıp=iş garantisi.
  • mühendisliği denemişsin bi de tıpı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Tıp=iş garantisi.

Doğunun ucra ilçelerine atanmayı istersen, evet, iş garantisi var. Pratisyenlikte nerenin çıkacağı belli değil. Uzmanlıkta da evli değilsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Temmuz 2010; 3:02:38 >
  • Ben yeriyle ilgili yorum yapmadım. İş garantisi var mı ? var.
  • zaten 3 sene kaybetmişsin . bi de tıpa gidersen emekliliğe ramak kala işe başlarsın :) bence boun endüstri tutyorsa yaz. kuzenim orda okuyor süper bi bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilov -- 30 Temmuz 2010; 15:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilov

zaten 3 sene kaybetmişsin . bi de tıpa gidersen emekliliğe ramak kala işe başlarsın :) bence boun endüstri tutyorsa yaz. kuzenim orda okuyor süper bi bölüm.

Son zamanlarda çok sık duyuyorum bu endüstri mühendisliğini. Nedir, hangi alanlarda çalışırlar, ne iş yaparlar, nerelerde işe girerler bilenler yazabilirler mi acaba. Gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın..
  • benim kuzenim gazi biyolojideydi iki senesini yaktı ankara tıpı kazandı şimdi de dahiliye ihtisası yapıyor 3 seneyi abartma bence kesin içinde hazırlık vardır zaten işim olsun garanti iyi bir kazancım olsun diyorsan tıp oku
  • arkadaşım nası oluyo hem puanın kırılacak hemde tıp ya odtü diyosun.

inanmadım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü
    arkadaşım nası oluyo hem puanın kırılacak hemde tıp ya odtü diyosun.

inanmadım sana.

Arkadas birinci sinif degil ki. Puaninda herhangi bir kirilma olmaz.
  • endüstrinin iş olanakları çok geniş özellikle tekstili de içermesi sebebiyle tercih ediliyor. ewet puan kırma sadece ilk yıl oluyor ondan sonra kırılmaz.
  • Bir endüstri mühendisinin aldığı ücret ile bir doktorun aldığı ücreti kıyaslayabilir misiniz?
  • doktor biraz özveri isteyen meslek. binbir tür insan gelecek ve onları muayene veya ameliyat edecekisin. ciddi mide isteyen meslek.
  • Uçak ve uzay mühendisliğini düşün derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.