yarın 10 tl olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dolar an itibariyle 9.98 tl

-
-
10 lirayı özleyeceğimizi düşünmezdim :D
-
ben düşünüyorum. 2019'dan beri her gelen yeni senenin eski seneyi aratacağını bildiğim için artık şaşırmıyorum.
-
2019 değil de 2015 sanki
-
:))) ben sonradan uyandım hocam o yüzden
-
Dolarla hayat pahalılığın ilişkisi yok hala öğrenemediniz.Dolar 18.50 olduğunda hayat daha ucuzdu şimdiye göre...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direkt olarak her zaman tam olarak dolara göre hayat pahalılığı belirlenir denmeyebilir ama
o seviyede kalsaydı şuandan daha da berbat durumda olacaktı.
-
dolar şak 18 olunca hayat bir kaç ayda çok pahalanmaz,yada şu an şak diye 10 a düşsede şak diye ucuzlamaz hemen zamanla olan şeyler, çok alakası var ama ani düşmesi veya çıkmasıyla alakalı olan birşey değil.
ha o 18 tl şu ana kadar yatay gitseydi hayat bugünden çok daha pahalıydı ha bu 14-15 giderse haziran temmuz daha fazla hissetçez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2022; 15:25:41 > -
Yıllardır milleti uyutuyorlar.Yok hammaddeyi dolarla alıyoruz yok yeni stokta ucuzlar onlara ve yazdığın şeylere anca sen inanırsın.O safsatalarla ben inanmam...
18 tl yi geçti maalesef
-
yazmışım zaten uzun sürede bu civarda gittiği için hayat çok daha pahalı malesef kısa sürede olmuyorda uzun süreli kalımlar direk enflasyon .
mesala şu an şak diye 15 ede düşse fiyatların düşmesi 3-4 ayı bulur oda 15 de sabit kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Eylül 2022; 23:53:11 > -
Varsa dolarınız satın. 1.5 tl'ye inme durumu var.
-
şuan 30 lira oldu..
-
Bece3434 nerdesin özledik reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelecekten yazıyorum(2024) 50 oldu
-
İki yılda zort
Mesajı yazdığın tarih olan 10 mart 2022'de Dolar/TL, 14,73 TL seviyelerinden işlem görüyormuş.
Bugün 18 eylül 2023' te 14,73'ü özleyeceğimizi düşünmezdim (Güncel kur 28,68)
Gelecekteki dostlar etiketlesin beni devam edelim böyle :))
-
1 ABD Doları eşittir
32,09 Türk Lirası an itibariyle ( google verisi ) vay be 9.98 tl yi mumla arıyoruz...
-
2026 değerini de merak ediyoruz şu an.
-
Dolar 32,49... Eskiden her şey çok daha güzeldi...
En Beğenilen Yanıtlar

10 lirayı özleyeceğimizi düşünmezdim :D |
Benzer içerikler
- barış özcan fetöcü mü
- telegram numarasız kişi bulma
- borç para nereden bulabilirim
- prozac kilo aldırır mı
- açılmış şarap zehirler mi
- çay emojisi
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X