Şimdi Ara

Dolu harddiski bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde bir adet internal 750 gb lık hard disk var şu an external olarak kullanıyorum. İçinde yaklaşık 50 gb lık dosya var.

Şimdi ben bu hard diski laptopuma takmak istiyorum, takmadan önce harddiski 250gb - 450gb şeklinde 2 ye bölebilirmiyim ?.
    Şuan içindeki dosyalar 450gb' lık kısımda durucak, 250 gb lık boş kısımada windowsu kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Dolu harddiski bölme

• quote:

Orijinalden alıntı: egemeni

Merhabalar elimde bir adet internal 750 gb lık hard disk var şu an external olarak kullanıyorum. İçinde yaklaşık 50 gb lık dosya var.

Şimdi ben bu hard diski laptopuma takmak istiyorum, takmadan önce harddiski 250gb - 450gb şeklinde 2 ye bölebilirmiyim ?.
    Şuan içindeki dosyalar 450gb' lık kısımda durucak, 250 gb lık boş kısımada windowsu kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Dolu harddiski bölme

FORMATTA BOLERSEN DAHA SAGLIKLI OLUR..OBUR TURLU BOLEN PROGRAMLAR VARDIR GOOGLEYE BAK

• egemeni E kullanıcısına yanıt
    hocam bölmek için programlar mevcut fakat hepsinde bölerken bilgilerin kaybolma şansı var onu göz önüne alıp programlarla bölebilirsiniz
  • Partition programları çok sakat. Ben bir defa win7'de denedim hdd o kadar dağıldı ki servise vermek zorunda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.