Bildirim
doogee x5 almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
internetten sipariş veremezsin yasak, gümrükte takılır.
yurt dışına gideceksen kendin alabilirsin.
ya da yurt dışında yaşayan arkadaşın-akraban varsa internetten al onların adresine kargola. onlarda Türkiye ye gelirken yanlarında sana getirsinler.
Son seçenek forumda çinden telefon getirtenler var, kendi karlarını ekleyip sana satıyorlar. onlara sipariş verebilirsin. linkleri aşağıda
http://forum.donanimhaber.com/m_107580974/f_//tm.htm#107580974 -
quote:
Orijinalden alıntı: werty_tr
internetten sipariş veremezsin yasak, gümrükte takılır.
yurt dışına gideceksen kendin alabilirsin.
ya da yurt dışında yaşayan arkadaşın-akraban varsa internetten al onların adresine kargola. onlarda Türkiye ye gelirken yanlarında sana getirsinler.
Son seçenek forumda çinden telefon getirtenler var, kendi karlarını ekleyip sana satıyorlar. onlara sipariş verebilirsin. linkleri aşağıda
http://forum.donanimhaber.com/m_107580974/f_//tm.htm#107580974
hmm
sağolasın -
fiyatına bakıp bu gibi kalitesiz ürünleri almamak lazım. Çinden ürün almak istiyorsan Xiaomi-Lenovo-Meizu ürünlerini gözün kapalı al ancak dogi, elephon, ulefon, thl, tcl, x,y,z gibi markaların ürünleri kağıt üzerinde cazip görünüp dış görünüş olarak albenili olabilir ancak başta malzeme kalitesi ile verdiğiniz 200-300 lirayı bile yüreğinize oturtabilir üç gün sonra. Kafadan konuşmuyorum. bu markaların bir çok ürününden aldım,sattım,tamir için elime geçti genel olarak aynı kalitede ürünler. Bu ürünlerin en iyilerinden sayabileceğimiz Umi zero bile bir kaç ayda bir çok kullanıcının beddualarını aldı. Başta benim. Yani özetle tanıtımlarda uygun fiyatlı, afili ve cazip gibi görünse de yukarıda saydığım markaların dışındaki çin markalarından uzak durun. -
Ben oldukça fazla Çin markalı telefon kullandım, aldım, sattım. O kötülediğin markalar en iyi markalar değil ama kötüde diyemezsin. Her şeyi geçtim o telefonların fiyatları belli, verdiğin paraya iphone kalitesi mi bekliyorsun. Çin satış fiyatı 60 dolar olan Doogee X5'i alan adamın beklentisi emin ol yüksek değildir. Şu anda elimde X5 var. Parasına göre iyi bir telefon.
Umi zero olayı ayrı bir durum, telefon hatalı üretilmiş. Umi hammer ve C1 modellerini kullandım. -
Çin adı (orijinal adı) Elephone p7 mini olan cep telefonunu Victor p1 adı ile - Media markttan satın aldım.1 yıl içinde tam 9 kez servise verdim.10. kez yetkili teknik servise göndermek zorundayım.Kıssadan hisse çinden dandik marka telefon almanızı tavsiye etmem.Garantisi var diye aldım.Aldıpım firma telefonu tamir ediyor ancak bir telefon bu kadar çabuk ve çok bozulmamalı bu kadar kalitesiz olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 6 Ekim 2015; 23:09:06 > -
Doogee X5 bende kullaniyorum gayet guzel fiyat performans urunu . Cin mali taklit urunleri degil ancak ,Çin markasi olan urunleri tavsiye ederim. Doogee markasinin Avrupada ne kadar yaygin oldugunu kisa bir arastirma sonucu ogrenebilirsiniz.
Sonuc olarak paraniz coksa hic dusunmeden iphone ve kalitesindeki cihazlara bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: voto
Doogee X5 bende kullaniyorum gayet guzel fiyat performans urunu . Cin mali taklit urunleri degil ancak ,Çin markasi olan urunleri tavsiye ederim. Doogee markasinin Avrupada ne kadar yaygin oldugunu kisa bir arastirma sonucu ogrenebilirsiniz.
Sonuc olarak paraniz coksa hic dusunmeden iphone ve kalitesindeki cihazlara bakabilirsiniz.
Gümrük için ekstra para ödüyor muyuz? 55 dolara falan satılıyor suan. aslında homtom ht7 de almak istiyorum ama önsatışta. kararsızım. -
Gümrük için ekstra para ödüyor muyuz? 55 dolara falan satılıyor suan. aslında homtom ht7 de almak istiyorum ama önsatışta. kararsızım.quote:
Orijinalden alıntı: Linuxxerquote:
Orijinalden alıntı: voto
Gümrük için ekstra para ödüyor muyuz? 55 dolara falan satılıyor suan. aslında homtom ht7 de almak istiyorum ama önsatışta. kararsızım.
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşım bu telefonu ( Homtom ht7 ) aldınızmı geldimi , gümrükte takılma ve ekstra para ödemesi varsa ne kadar tutarı hakkında bilgi sahibi oldunuzmu , bende almayı düşünüyorum şu an araştırıyorum bilgisi olan varmı ?
-
Orijinalden alıntı: finansyorum
Gümrük için ekstra para ödüyor muyuz? 55 dolara falan satılıyor suan. aslında homtom ht7 de almak istiyorum ama önsatışta. kararsızım.
Merhaba arkadaşım bu telefonu ( Homtom ht7 ) aldınızmı geldimi , gümrükte takılma ve ekstra para ödemesi varsa ne kadar tutarı hakkında bilgi sahibi oldunuzmu , bende almayı düşünüyorum şu an araştırıyorum bilgisi olan varmı ?
ben almadım hocam hatta 8 dolar indirimim vardı yine çekindim iade ile uğraşmamak için. -
Gümrükten vergi ödeyerek telefon geçiremezsiniz telefon yasaklı üründür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpress sağlam site dediğin telefon güzel. Türkiyede o fiyata öyle telefon alamazsın. Alacaksan aliexpressten al eğer geçerse gümrükten senindir geçmez ise ürün satıcıya döner ve sana ödediğin para site tarafından iade edilir. Türk sitelerinde güvenmiyorum aliexpresse güvendiğim kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X