Bildirim
Dosya paylaşımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
emula freeangel divxplanet.com dan indirebilirsin overnet , ares bunları tavsiye ederim + idoclub.net e bak direk download + netlimiter kullan paylaşım programında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 14 Ocak 2005, 23:01:51 > -
teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: medrebaz
emula freeangel divxplanet.com dan indirebilirsin overnet , ares bunları tavsiye ederim + idoclub.net e bak direk download + netlimiter kullan paylaşım programında
+ DC++ -
Ares şu anda en iyisi....memnun kalırsın trojan falan açoısından da çok zararlı değildir... -
torrentleri önerecektim sana Azureus + bit torent ama onlarında bir şekilde çökettiler artk birşey gelmiyor..Emule kullanıyorum sıra bekliyorum :( Ares kullanmadım birde onu deneyim bakalım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X