bugünde kısmetimizde bu varmış içine salatalık ve domates harici herşeyden koydurttum benden önce sırada 2 kişi vardı onları bekledim benden hemen sonra moto kurye geldi çıkarken adama nasıl işler iyimi dedim yok dedi 3 saattir oturuyorum vs sizce benimi yemeye çalıştı yoksa harbimiydi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 13 Ağustos 2024; 23:28:2 > |
double çiköfte dürüm usb fan + seylan çay
-
-
minik maviş iş başında görünüyor ve özletti kendini. ağabeyleri olan eşşek kadar vantilatörlerin kanatları bile plastik iken, bununkisi metal. quryenin sana yalan borcu yoksa, harbiden 3 saat oturuyordur...başlıkta çay kelimesi geçiyo emme fotoda içi boş bardak var.. fotoda olmayan şeylerin başlıkta da işi olmamalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 14 Ağustos 2024; 6:58:48 > -
tv ile fps oynanmaz. gözü ve zihni yorar.
-
monitorden farki yok hocam oyun moduna bile almadan oynuyorum tepki suresi mukemmel ha oyun oynamiom cok ama sorun yasamadim hic onceki dijitsuda windowsta pencere suruklerken bile ekran birbirine giriodu
-
afiyet şeker şerbet olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cok guzel de fiyatlar biraz fazla abarti oldu ya. bir adet çi köfte dürüme 150 lira koyuyor hocam
-
nasıl 150? duble dürüm bile 75 di en son gittiğimde. tekrar mı zam gelmiş.
75e belki en ucuz doritosssuz dürümü alırsın
doritoslu duble mega ultra 175 lira
-
yoo en pahalısı bile ayranla anca 100 TL oluyordu Komagene'de. Doritos koyunca az daha artıyodu fiyatı. zam gelmiş anlaşılan.
benden iyi mi bilecekseniz hocam
her gün 4-5 kere giriyorum trendyol yemeğe
ürün fiyatlarını satıcıların kendisinden bile iyi bildiğime yemin edebilirim
-
150 lira çiğ köfteye verilmez
175 lira
ister ye ister yeme
-
yemiyom şimdi gidip kızarma yapacam
balicanlimi
yapma
-
yapamadım mail geldi ona bakıyom 2 saattir remote iyi ama böyle yanları da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilinmeyen kaliteli ayakkabı markaları
- kursa yazıldım iptal etmek istiyorum
- klima 3 gün açık kalırsa ne olur
- trendyol pin giriş limiti aşıldı nasıl düzeltilir
- en iyi kilo aldıran antidepresanlar
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X