Arkadaşlar sol göğsüme 5 harf yazdırıyorum yarın 10 cm büyüklüğünde fiyat istedim bana 50 TL'ye yaparız dedi bu fiyatı bi kaç arkadaşa söyledim bu fiyata böyle bi dövme yaptırman imkansız bi sakatlık çıkmasın dediler kafamı karışıran konu şu ne gibi bi sakatlık çıkabilir ?
Harf başı 50 tl olabilir.
50 tl geçici dövme mi ? bunun yarısı kadar olmayan bi dövme için benden 250 tl istediler
Harf başıdır ya da oraya harf yerine başka bir şey yapacak.
arkadaşım bileğine yaptırdı ince bişey halka şeklinde doğum tarihini yazdırdı 80 tly geçen sene 50 tlye imkansız o dövme
harf başı değil 5 harf toplam 50 TL isteyenler sorabilir istanbul avcılarda doğuş polikliniği karşısı streettattoo adında bi yer
adam dicek sana acısını hisstemmen için bi igne yapalım, sonra bi uyanıyorsun buzdolu bir kuvetın ıcındesın ve yanında bir sehpanın uzerınden bır telefon ...
derken donumda bi ıslaklık daha öncede böyle ucuza yaptıranlar var onlar vasıtasıyla buldum orayı zaten
sadece makineyi çalıştırmasına 100 tl alıyorlar. sakın orada yaptırma :S ben koluma 15 cm yazdırmak için sordum 150 dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney
sadece makineyi çalıştırmasına 100 tl alıyorlar. sakın orada yaptırma :S ben koluma 15 cm yazdırmak için sordum 150 dedi.
neden yaptırmayayım işte bende onu merak edıyorum ne gıbı bı sakatlık cıkar ortaya yaptırsam ?
söuleyeyeim hocam bende bu ara dövme yaptırcam baya arastırdım; İyi yapamaz bi süre sonra renk dağılır orda koskocaman ben gibi görünür bunu istemezsin değil mi? Rengi daha çabuk solar? Koşullar nasıl bakalım hijyenik mi? Ha benim için bunlar sorun değil dersen bişey diyemem buraya da konu açmana gerek yoktu o zaman derim
Valla bilmiyorum ama görecez bakalım benim aklıma daha çok müşteri çekebilmek için yapıyor olabileceği'de geliyor...Gidiyorum bakalım yaptırmaya inşallah söylenenler gibi bi sonuç çıkmaz... En yakın zamanda SS ekleyeceğim
öyle olsun bakalım hocam. iğneyi gözünüzün önünden açtırın. ss bekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme