Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir düşünüyordum, sonra boşver filan diyordum ama az önce bir kafam attı hemen değil de annemler de arıza çıkarmazsa (ne tepki vereceklerini bilmiyorum ama ikna ederim heralde) dövme mi yaptırsam diye düşünmeye başladım. Hiç bu kadar istememiştim, bugün biraz da mutsuzdum açıkcası, ondan böyle bir şeye daha da istekli oldum, bir çkış yolu, bir değişiklik bbaaabında. Çok abartılı bir şey yaptırmak istemiyorum, ufak, sade, belki mücadeleci bir dövme istiyorum. Dini açıdan pek bir sorun olacağını sanmıyorum, bağnazlık bence biraz. Hatta bakın abdeste de engel değilhttp://www.youtube.com/watch?v=3nTKDGqdY0k Belki göktürkçe filan da bir şeyler yazdırabilirim kısa, hani gizemli olsun hesabı... Neyse arkadaşlar uzun lafın kısası böyle bir düşüncem var, önerilerinizi de buraya koyarsanız sevinirim. Dediğim gibi sade, anlamlı vs...

• Lost izleyenler bilir Jack Shepard'ın kolundaki dövmede fena değil aslında. Kartalla boşluğu yararak yükselir gibi bir anlamı var gerçekte.
  • Hocam yaş düzeyinizi bilmiyorum ama sonradan pişman olacağınız birşey yaptırmayın.Bende düşünüyorum ama sonradan yaptırmaz olaydım diye düşünürsem diye yaptırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Hocam yaş düzeyinizi bilmiyorum ama sonradan pişman olacağınız birşey yaptırmayın.Bende düşünüyorum ama sonradan yaptırmaz olaydım diye düşünürsem diye yaptırmıyorum.

Ben de öyle hocam. 18 yaşındayım. Hani bir anlık zevk, isyan, değişim,istek... -adını sen koy- için bilmiyorum ya...
  • Bakırköy vagonda çalışıyorum belki duymuşsundur. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Bakırköy vagonda çalışıyorum belki duymuşsundur. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin kardeşim.

Burger'ın oradaki filan mı? Neyse, sağol kardeşim. İlerde sildirme filan olayı nasıl oluyor, tamamen silinebiliyor mu? Bir de bu Jack Shepard dövmesi yanihttp://lostinlosts.blogspot.com/2008/07/jackin-kolundaki-dvme.html o 4 karakter kaç paraya patlar? Ya da tarifime uygun daha güzel dövmeler biliyor musun? Göktürk harfleriyle mücadele filan da ilgi çekici ama... Şimdilik bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Bakırköy vagonda çalışıyorum belki duymuşsundur. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin kardeşim.

Burger'ın oradaki filan mı? Neyse, sağol kardeşim. İlerde sildirme filan olayı nasıl oluyor, tamamen silinebiliyor mu? Bir de bu Jack Shepard dövmesi yanihttp://lostinlosts.blogspot.com/2008/07/jackin-kolundaki-dvme.html o 4 karakter kaç paraya patlar? Ya da tarifime uygun daha güzel dövmeler biliyor musun? Göktürk harfleriyle mücadele filan da ilgi çekici ama... Şimdilik bu kadar :)

Meydandan sahile doğru inerken solda kardeşim. Sildirme evet oluyor fakat 4-5 seans sürüyor diye biliyoruz ve sana dövmeye verdiğin paranın 5 katı gibi bir paraya mal oluyor. Getireceğin her şekil,resim,fotoğraf yapılabilir özel çizim desteği veriyoruz. Fiyat olarak kesin birşey söyleyemem boyuta ve detaya bağlı olarak artar/azalır. Sana tavsiyede veremem sonuçta ömür boyu sen taşıycaksın bunu sana tavsiye vermekle seni riske atamam. Makine 100 milyondan açılıyor kardeşim işte geriside detaya boyuta göre geliyor.

Saygılar.

He bu arada eklemeyi unutmuşum. Sildirme işlemi hastanelerde lazer ile yapılıyor. Nasıl dövmecinin iyisi kötüsü varsa lazerlerin ve uygulayan doktorlarında var. Tamamen çıkabilirde lazere göre bambaşka şeylerde ortaya çıkabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 29 Mayıs 2011; 2:02:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dövme önerisi.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakiz al
  • Gerçekten sakat konu ya, yaşlanınca filan insanlar zibidiye bak der mi

Edit: @SuicideHellsing sağolasın. Sizde dediğim dövme en fazlka kaça patlar yani? Bir de kötü bir şey demezsin amaa işten anlıyolar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 29 Mayıs 2011; 12:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Gerçekten sakat konu ya, yaşlanınca filan insanlar zibidiye bak der mi

Edit: @SuicideHellsing sağolasın. Sizde dediğim dövme en fazlka kaça patlar yani? Bir de kötü bir şey demezsin amaa işten anlıyolar mı

Gösterdiğin dövme 200 ila 350 arasında değişir tahminimce. O zaman şöyle yapalım kardeşim ben hiiç yorum yapmıyım ya sen bi gün gel uğra sana şartları gösteriyim ve yapılan işçilikleri ya da hiç yorulmak istemiyosan bilen birilerine sor :) çalışan olarak yorumu benim yapmamam daha doğru olur zaten :)

Saygılar.

• bi katalog falan olsa da bakabilsek. ben de süşünüyorum dövme yaptırmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

bi katalog falan olsa da bakabilsek. ben de süşünüyorum dövme yaptırmayı.

Seni yaklaşık 4 saat boyunca oyalayabilecek kadar kataloğumuz var kardeşim. Fakat katalogtan bakılarak dövme seçilmesine karşıyım. He fikir olması açısından bakmak istersen ayrı tabiki..
  • Sürekli görünen bir yere yaptırma sıkılma olasılığın var
    o an popüler olan bir şey yaptırma modası geçer
    çok iyi düşün yaptırırken ileride pişman olma
    ucuza kaçıp da kötü yapan bi yere gitme iyice araştır yaptırcağın yeri kullandığı makine iğneyi ilk defa size mi açıyor gözünüzün önünde açsın sonra düzelltirme için uraşması çok zor
    yaptırırken konuş 1 ay sonra dövme iyileştiğinde boya falan dökülürse oraları ücretsiz düzeltsin bunlara dikkat et

ben 1 sene önce göğsüme yaptırdım aile ile ilgili 1 ay sonra yapan adam tekrar üzerinden geçti hala ilk günkü gibi abdest işine gelince hava almasaydı deri çürürdü imanla paranın kimde olcağı belli olmaz bence geçiyor abdest öyle diyenlere kulak asma
  • Ben de omuzuma yaptırmak istiyorum. Valla kısa vadede yaptıramayabilriim belki ama şu dövme güzel gözüküyor... Jack Shepard'ın ''kartallar boşluğu yararak yükselir'' gibi bir anlamı olan dövmesinden yaptırmayı istiyorum aslında. Alttaki Çince gibi olan 4 karakter. Bu arada o 4 karakter amma pahalıymış :D 200'se filan iyi de... Buyrun SS :

Edit: Dövme ile ilgili görüş de belirtebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 30 Mayıs 2011; 11:37:45 >
  • Bir çok kişinin düşündüğü ancak bir türlü harekete geçmediği bir konu. Açıkçası dövme bir sanat bir estetiktir. Dinen günah sevap noktasında yorum yapmak istemiyorum fakat abdest konusunda abdestin geçersiz olma gibi bir durumu olamaz bunu belirtmek istiyorum. Eğer Anadolu yakasında iseniz hem sorularınızı sormak hemde dövme dünyasına küçükte bir adım atmak isterseniz stüdyomuza mutlaka bekleriz. Zaten Erdoğan ÇAVDAR ismini bir çok dövmeci hem kalite hemde hijyen açısından mutlaka tavsiye edecektir. Zira bu alanda öncülerden sayılır kendisi.
    Unutmadan reklama girecek ama aklınıza gelen her türlü soru için http://www.anatoliatattoo.com/

• Başkasında olan dövmeden yaptırma bence kendi sevdiğin birşey yaptır. Sonuçta hayatın boyunca taşıyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 11 Mayıs 2012; 0:17:26 >
  •  Dövme yaptırmak istiyorum!

FUS - RO - DAHH

Bende şöyle birşey yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç simge daha eklenirse çok hoş duracak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

FUS - RO - DAHH

Bende şöyle birşey yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç simge daha eklenirse çok hoş duracak :)

İyi fikir.Her istediğine farklı yalan söyle kimse anlamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.