Şimdi Ara

driver yükleyince ekran kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar artık canımdan bıktıran bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere acer nitro 5 nvidia gtx 1650ti ekran kartım var bu ekran kartının driverini ne zaman yüklesem ekran kararıp tekrar açılmaya başlıyor driverleri kendi web sitesinden güncellerini yüklüyorum yine aynı acer'in kendi web sitesinden eski sürücüleri indirip yüklüyorm yine aynı ama driverleri kaldırınca sorun gidiyor.

• benim hatırladığım tabi yanlış da olabilir ama bir ekran kartı driver kurunca sapıtıyorsa vram hatası demekti. notebook tamircisi bol mu sizin orada ama bir göster bence formatla düzelmiyorsa.

• cevabınız için teşekkür ederim formattan sonra yükleyincede aynısını yapıyordu. güncel sürüm yükleyemiyordum eski sürümünü yüklüyordum şimdi eski sürümünü yükleyince bile aynısını yapıyor ekran bir kaç saniye kararıyo tekrar geliyo bazen sıklaşıyor bazen yapmıyor

• Sürücü yükleyince kart güç çekmeye başlar donanımsal bozukluk varsa görüntü gider, gpu veya vram lere reballing yapılması gerekiyor.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

yanıtınız mantıklı peki bu işlemler bana ne kadara mal olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.