Şimdi Ara

DSG/STRONIC GÖRÜNCE KOŞARAK UZAKLAŞIN BUGÜN 12500 tl ÖDEDİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
27.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctor I

2 ay önce aldığınız araçta böyle bir şeyin olması akla baska seyler getiriyor. Arabada büyük ihtimal ariza vardi idareten bir sey yapılıp satıldı.

2.0 tdi quatrodaki dsg baya sağlam dsgdir. 7 ileri kuru kavrama kadar arıza vermez. Aracin sanzimani degistirilmis veya kavraması değiştirip satılmış dahi olabilir

Alıntıları Göster
    zaten belli bir km den sonra dsg li şanzıman boşuna alınmaz demiyoruz ikinci elde, ufak sıkıntılar baş gösterdiğinde millet elinden çıkartmaya çalışıyor

• Geçmiş olsun. Gereksi yüksek parça bedeli var maalesef. Ben bir dahaki sefere parça sorunu yaşarsam Gürcistan' a gideceğim. Kesinlikle daha uzuca mâledebilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Geçmiş olsun, 27bin TL çok uçuk bir rakam, bizim araç 6-ileri tork konvertörlü tam otomatik, sıfır komple şanzıman fiyatı 12bin TL civarındaydı diye hatırlıyorum. Yetkili servis fiyatı bu üstelik.

140.000km oldu yakında revizyona sokmamız gerekiyor tahmini 4-5bin TL ödeyeceğiz revizyona.

Vay efendim tork konvertörlüler çok yakıyor diyenler konuya bekleniyor.
    8 ileri tork konvertörlü tam otomatik bir şanzıman kullanıyorum şuan,muadil DSG ve çift kavrama esaslılara göre daha fazla tüketiyor.

ama daha sağlam ve sorunsuz..

konuya dönersek

DSG pişmanlıktır ve bulaşılmaması gereken bir illettir.

birazdan çok tutuluyor ki satılıyor

bizim şirkete şu kadar alındı

mis gibi bazzat alınır binilirciler dolar konuya.

garanti süresince dualarla bin, bitince kurtul bizdeki kullanım şekli.

sonraki hali konu sahibininki gibi vay halinize..

• 205bin kmye kadar ne kadar islem gordu acaba? Islem gormediyse normal bir durum ama 27bin cok fazla bir ucret tabii.

Tam otomatik sanzimanlar da omurluk degil. Lexus rx aracimin sanzimanina toyota 13bin fiyat cekmisti. Sanayiide 5500e yapildi. 240bin kmye kadar masraf acmayan sanziman arac satilsin diye galeriye birakinca gecenin 1inde ariza verdi :)

Cvt sanzimanlar da ariza durumunda buyuk masraf acabilir ama dsg gibi sikintili degil. Bugün satilan dsgler ileride garibanlarin canini cok yakacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce ağabeyim B7 DSG passatı iyi niyetten kavrama değiştiler. Araç 2013 model. Toplam 400 tl ödedi. Parçaya para vermedi. İşçiliğin bi kısmını almışlar. İkame araç olarakta 2018 5binde full tiguen vermişler. Normalde 2-3 gün için ama ağabeyim ikame aracı 1 hafta kullandı.

İyi niyet hikaye diyenler, sallamayın

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Passattaki 25bin dsg fiyat farkinda da iyi niyet var mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Araba 226 bin de 105 bin e kadar düzenli servis bakımı olmuş, sonra 205 bin de girmiş. Biz 2 ay önce almıştık.

Alıntıları Göster
    5 yaşında araba ve muhtemelen garanti sonrası özel servise sokulmuş nası iyi niyet garantisi olucaktı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Passattaki 25bin dsg fiyat farkinda da iyi niyet var mi sizce?
    birkaç iyiniyet parası peşinen alınmış, sonra taksit taksit iade ediliyor 😁

• O araç için gayet ucuza sonuçlanmış.

• Aslında Dsg vitesli sıfır araç alanlardan 25 binlira ek arıza parası alınırsa pek problem kalmaz sonradan kimsede itiraz etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobilge -- 8 Mayıs 2018; 22:31:33 >
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    "Her dsg birgün arızayi tadacaktır" yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

2 gün önce ağabeyim B7 DSG passatı iyi niyetten kavrama değiştiler. Araç 2013 model. Toplam 400 tl ödedi. Parçaya para vermedi. İşçiliğin bi kısmını almışlar. İkame araç olarakta 2018 5binde full tiguen vermişler. Normalde 2-3 gün için ama ağabeyim ikame aracı 1 hafta kullandı.

İyi niyet hikaye diyenler, sallamayın
    5 sene boyunca servis sizi istediği şekildeki servis ve bakım fiyatları ile yoğursun.

6.senede ortaya çıkan sonuçta da bırakın bu işi halletsin

zaten sizden bu rakamı çıkarmışlar,ve sattıkları üründe kronik arızalı.

bunda bir iyi niyet yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Geçmiş olsun. İmzam herşeyi anlatır sanırım.
    Bir de doğru yazmayı becerebilseniz
  • 1 hafta önce 65bin tl yd pejo 508 aldım. Araç dizel otomatik. Jetta golf octavia vs çok düşündüm ama bu tarz konuları görünce iyiki 508 almışım diyorum

• Bu kasa a4 te dsg mi var cvt mi

• Quattroda 7 ileri ıslak kavrama dl-501 modeli var. kolay kolay arıza vermez normalde ama bu aracın sıkıntısı vardı herhalde.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Senin acin var dsg den vw batar diyorsun ama. Vw ye hicbirsey olmaz hocam. Adamlar iyi araba yapiyor malum. Sizin arac olmus 220 bin km civari ve aldiktan 2 ay sonra böyle birşeyle karsilasiyorsaniz suc vw de değildir.

• Mümkün mertebe manuel candır.
    Otomatik şartsa tam otomatik almalı.
    200+ binde dsg ciddi cesaret işi.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konnegeer27

Quattroda 7 ileri ıslak kavrama dl-501 modeli var. kolay kolay arıza vermez normalde ama bu aracın sıkıntısı vardı herhalde.
    Hocam sıkıntı=arıza işte. Bizim arabaya özel başkasında olmaz deyip alacak olanların günahına girmeyin. Gerçi bizim araba satılık, şanzımanda sıfır, potansiyel müşterileri korkutmamak lazım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

Senin acin var dsg den vw batar diyorsun ama. Vw ye hicbirsey olmaz hocam. Adamlar iyi araba yapiyor malum. Sizin arac olmus 220 bin km civari ve aldiktan 2 ay sonra böyle birşeyle karsilasiyorsaniz suc vw de değildir.
    Normal şartlarda milletin bu şanzımalarla bu arabaları almaması ve vw nin batması lazım ama adamlar sistemi iyi kurmuş hem satarken dsg fiyatından geçiriyor hem de serviste. Babam bu arabayı bana danışmadan almış. Gerçi ben arabanın stronic olduğunu kullanınca farkettim. Kendimde daha önde 2 çeker versiyon vardı, muktitronik ti. Bunu da aynı sanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.