Dsmart 50 mgbit İnternet kullanıcısıyım. Yaklaşık 3 aydır gündüz saatlerinde tam hız almama rağmen akşam 7-12 saatleri arasında hızım 1-2 mgbite iniyor. Her akşam istisnasız devam eden problemim için onlarca arıza kaydı oluşturdum ama düzelttikleri yok. Sorun gündüz saatlerinde bakıyorlar sorun düzeldi diyip kapatıyorlar. Akşam saatlerinde bakın dediğim halde her seferinde oyalayıp bekleyin diyorlar. Taahhüdüm olmasa çoktan iptal etmiştim.
Sözün özü Dsmart internetten uzak durun derim. Yetkili kimseye ulaşamıyorsunuz. Madem sorunumu aylardır çözemiyorsunuz aboneliğimi karşılıksız iptal edin diyorum ona da biz yetkili değiliz diyorlar. Şuan bir arıza kaydım daha devam ediyor. Hiç. Ümitli değilim. Bilerek akşam saatlerinde hız düşürülüyor.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum DSMART ile. 50 Mbps hızım var. Akşam 7~12 arasında hız çok yavaşlıyor ve ping değerim üç haneli sayılara çıkıyor. Kaç kere arıza kaydı bıraktım arayıp düzelttik deniliyor ama sonuç gene aynı. Online oyun vs. oynamak imkansızlaşıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme