Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorunum şu son 1 aydır internette kopmalar meydana geliyor, bu son 1haftadir iyice artti. Örnek verecek olursak 1el pubg atamıyorum neredeyse, 20-30dk'da bir kopuyor 2dk sonra tekrar geliyor ve çok sık olmaya başladı bu. ISS Dsmart ile görüştüğümde kayıt açıldı incelendi vs 2gün sonra geri döndüler binaya kadar gelen hatta sorun olmadığı söylendi. Ya modem ya da bina tesisatında sorun olduğu söylendi. Başka modem ile deniyorum 2gündür sorun aynı devam ediyor. Bu gidişle elektrikçiye baktıracağım. Bir sorayim dedim yinede bu değerlerde bir sıkıntı var mı? Bilen arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.
Değerlerde bi sıkıntı gözükmüyor vdsle geçiş sağlasan en az 50 mbit kullanabilirsin.İç tesisatını bi gözden geçir ek vs noktası varsa bi temas etme durumu olabilir.
Tesekkurler cevabiniz icin. İc tesisati kontrol ettiricem artik haftaya. Vdsl işinide arastirayim pek bir bilgim yok açıkcasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme