Şimdi Ara

Duba Arasına Park ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün son eğitimimi tamamladım. Park yaparken hep 2 harekette park ettik. Yani tam sağ yapıp geri geldim sonra tam sol yapıp geri geldim. Sınavda arabayı düzeltmek için falan 3. hareketi yaparsak bırakırlar mı? 2. harekette tek seferde sokmak zorunda mıyız?

• Hareketten kasıt o değil sana şöyle açıklayayım vitesin aynı kaldığı sürece yaptığın hareketler 1 manevra sayılır.Vites 1 ken geriye takarsan 2. manevrana başlamış olursun direksiyon hareketleri önemli değil yani.
  • 20 km yol yaptik, herseyi guleryuzle karsiladilar, park sirasinda 5 hamlede sokamadim neden, ilk girerken hata yaptim, sonuncuyuda zorladim ama olmadi saglik olsun, belge verdikden sonra kursa adim atmadim, je ders aldim nede yol guzergahini biliyodum, saolsunlar tarif ettiler ama olmadi. Dubalar cok yakin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

20 km yol yaptik, herseyi guleryuzle karsiladilar, park sirasinda 5 hamlede sokamadim neden, ilk girerken hata yaptim, sonuncuyuda zorladim ama olmadi saglik olsun, belge verdikden sonra kursa adim atmadim, je ders aldim nede yol guzergahini biliyodum, saolsunlar tarif ettiler ama olmadi. Dubalar cok yakin gibi

Sınav güzergahı 20 km mi sizin anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

20 km yol yaptik, herseyi guleryuzle karsiladilar, park sirasinda 5 hamlede sokamadim neden, ilk girerken hata yaptim, sonuncuyuda zorladim ama olmadi saglik olsun, belge verdikden sonra kursa adim atmadim, ne ders aldim nede yol guzergahini biliyodum, saolsunlar tarif ettiler ama olmadi. Dubalar cok yakin gibi

Aynen 19-20km filan toplamda.
    Çoğu kişiyi kaldıramadı, kırmızıda geçti, stop ettirdi diye bırakdılar, sürüşüme çok güzel dediler ama "park" çalışmayanlar için harbi sıkıntıymış onu öğrendim,
    rotayı bilmiyordum, öndeki araçları takip ettim, hocalarda tarif etti önde araç olmadığında, yeri geldi sol şeriti işgal ettim, yeri geldi diğer araçların en önlerine geçtim,
    hoca hız yapma diye gülerek uyardı, en sonunda, başlangıç alanına 500 metre kala dubalar göründü, yanaştım boş olanına, 5 hamle verdiler ama dubayı göremediğim için tam yanaşamadım, 4 duba yoktu 2 duba vardı, 4 olsa en azından görüp sıfırlardım, park sensörüde var ama ufacık dubayı göremiyorsun ki arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 9 Ağustos 2015; 22:06:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

20 km yol yaptik, herseyi guleryuzle karsiladilar, park sirasinda 5 hamlede sokamadim neden, ilk girerken hata yaptim, sonuncuyuda zorladim ama olmadi saglik olsun, belge verdikden sonra kursa adim atmadim, ne ders aldim nede yol guzergahini biliyodum, saolsunlar tarif ettiler ama olmadi. Dubalar cok yakin gibi

Aynen 19-20km filan toplamda.
    Çoğu kişiyi kaldıramadı, kırmızıda geçti, stop ettirdi diye bırakdılar, sürüşüme çok güzel dediler ama "park" çalışmayanlar için harbi sıkıntıymış onu öğrendim,
    rotayı bilmiyordum, öndeki araçları takip ettim, hocalarda tarif etti önde araç olmadığında, yeri geldi sol şeriti işgal ettim, yeri geldi diğer araçların en önlerine geçtim,
    hoca hız yapma diye gülerek uyardı, en sonunda, başlangıç alanına 500 metre kala dubalar göründü, yanaştım boş olanına, 5 hamle verdiler ama dubayı göremediğim için tam yanaşamadım, 4 duba yoktu 2 duba vardı, 4 olsa en azından görüp sıfırlardım, park sensörüde var ama ufacık dubayı göremiyorsun ki arkadaş

20 km nedir yahu. Bizde 5.5 km falan. Güzergahı da sürekli eğitimde gittiğimiz için ezbere biliyorum. Hoca sınavda 30 km hızı geçme dedi bir de, yarım saat süreyi doldurmaya çalışacakmışım.

• Hocam sizin güzergah samsunda mı? Samsundaysa hangi ilçe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Hocam sizin güzergah samsunda mı? Samsundaysa hangi ilçe

Atakum'dayım. Türkişten aşağı inip anayol kenarından yeşilyurta kadar gidip yukar dönüyoruz cağaloğlundan devam ediyoruz başladığımız yere
  • Çarşambadayım da o da iyiymiş hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.