Şimdi Ara

Dubleks Ev Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum. Telekom altyapısı ile Türknete abone oldum bulunduğum yerde vdsl varmış ve bugün verebileceği hız max 48, istanbulda turknet fiber kullanıyordum çok memnun olduğum için yine türknete abone oldum. ancak modemim yok ve modem bilgim de pek yok. evim iki katlı ve bahçeli her iki katta da rahatça kullanabileceğim, bahçede de ve balkondada otururken zorluk yaşamadam kullanabileceğim modem önerinize ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkürler

• Dubleks ve bahçe için tek cihazın yeterli olacağını düşünmüyorum açıkçası. Hattınız VDSL olacağı için modem çipseti ile saha dolabınızın uyumlu olması önemli. İkinci el sitelerinden 300-500 lira arasında H300S modem alın. Tüm altyapılarla uyumlu sorunsuz bir cihaz. Asıl bütçeyi mesh cihazlarına ayırın. WiFi 5 için 2li paket Deco S7 şu anda Amazon'da 2656 lira. Yine ikinci el sitelerinden 2000 lirayı geçmeyecek şekilde M4 de bakabilirsiniz. WiFi 6 düşünürseniz 2li paket MX18 kutusunda garantili olarak 3000 liradan verebilirim.

• merhaba Tp-Link Archer VR400 Dual Bant 4 Port ADSL2+-VDSL Fiber Modem AC1200 aldım.

ben suan 2016 yılında turktelekomun verdigi airties modem kullanıyorum. alt katta.

ust kata router koydum. aynı kullanıcı adı ve sıfresı ıle. suan kullanıyorum fakat. modemın hız problemı yasıyordum.

yenı bu modem aldım. kurulumu nasıl yapacagım .?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.