Şimdi Ara

Dubleks eve kurulacak ağ sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Halihazırda kurulu olan modem / router düzenimi değiştireceğim, zira 50mbit fibernete geçiyorum.
    Öncelikle evin büyük olmasından dolayı modemle birlikte yine router düşünmekteyim. PS4, tv, telefonlar, kablolu ve kablosuz olmak üzere 3-4 bilgisayar duruma göre bağlı olacak. Ayrıca ağa yazıcı da eklemek istiyorum. Modem / routera hdd takıp dosya paylaşımı gibi bir durum şimdilik söz konusu gözükmüyor, sadece harici hdd takıp uzaktan erişim ve torrent indirme gibi şeyler olabilir.
    Tüm bunlar özelinde dikkatimi çeken modem / router modelleri başlıca asus ac68/ac66/ac56, airties 5760, tp-link archer c7/c8/c9 oldu. Bunlardan veya bunlar dışında bir kombinasyon olabilir. Asus modelleri güzel görünmekle birlikte internette çok çeşitli sorunlarla karşılaşıldığına ilişkin yorumlar beni biraz ürküttü. Bu arada ne kadar belirleyici bilemiyorum ama, modemden çok 2. katta duracak olan router işlev görecek...
    Teşekkürler

• Arkadaşlar önerisi olan yok mu?
  • Hepsiburada.com'dan DSL-N17u modem alırsanız menzil arttıcı hediye geliyor.
    http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n17u-300mbps-torrent-bulut-vpn-ewan-3g-4g-dlna-ebeveyn-kontrolu-destekli-adsl2-vdsl-fiber-destekli-gigabit-modem-router-p-BD803273

290 liraya çözersiniz konuyu :)

Dual band AC destekli birşey lazımsa DSL-AC68U en mantıklı tercih olur. Yanına da AC desteki RP-AC56 gibi bir menzil arttırıcı alırsınız. Ama biraz pahalıya çıkar tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.