Şimdi Ara

Dükkan kiracısı dükkan önünün sahibimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba , ben 4 katlı bir apartmanda oturuyorum ve apartmanımızın en alt katında bir kargo şirketi var , kargocular bir önceki arabamızada yaptıkları gibi bugün yeni arabamızında yan tarafına kargo arabasının kapağını vurup çizmişler , durumu güzelce izah ettim fakat anlaşmak yerine koyma arabanı vs sözler söylediler ve ''burası dükkanımın önü araba koyamazsın'' dedi böyle bir hakkı var mı? Yani dükkan kiracısı aynı zamanda dükkan önününde sahibi oluyor mu ?

• Güzelce söylemeyle bu işler olmuyor ya arabanı koyma yada burnunun ortasına vur ve ona patronun kim olduğunu göster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk bölümüne yakışır cevabın için teşekkürler.
  • Hocam dükkânın hemen önünde kaldırım ve yanında da yol mu var? Yoksa dükkân + bina bahçesi + kaldirim + yol şeklinde mi? Aracı kaldirıma paralel şekilde yola mi parkediyorsunuz yoksa binanin bahcesine mi? Kargo arabasinin kapagi nereye yanasip ciziyor aracinizi? Ayrinti verebilir misiniz?

• Hocam Bina'nın önünde aracı koyma yeri ve önündede kaldırım var yanyana 3.5 araç sığar ama daha rahat yükleme ve boşaltma için kargo arabasını hemen şirketin önüne çekip bizim araca iyice yaklaşıyorlar , araçlarıda binanın önüne yanyana park ediyoruz.
  • Hocam aracinizdaki cizigin duzeltme va masraflarini onlara ödettirebilirsiniz. Kargo sirketinin bu sekilde bir hakki yok. Hatta aksine, bina sakinlerinin kapi onunu ucretsiz otopark olarak kullanmasinin hukuka uygun olduguna dair mahkeme kararlari hatirliyorum. Kargocularin size 'baska yere parkedin' gibi sacma bir mantikla gelmelerinde hicbir hukuki temel yok... İsterseniz ugradiginiz hasari da gidertebilirsiniz

• Öncelikle trafik polisi çağırın ve kaza tespit tutanağı tutulmasını talep edin.

Kasko tüm masrafları karşılayacak ve karşı taafa da bunları ödetecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsa tapulu dükkan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.