Şimdi Ara

Dün ilginç bişey oldu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 2 1,5 priv. aracımı stop ettikten sonra kartı çıkardım arabadan indim ve arabayı kilitledim.
    arabanın içine baktığımda uyarı ekranının ışığının ve el freni ikaz ışığının halen yandığını gördüm.
    bir keresinde de ön camlar açıkken kumandadan kapatmaya çalıştığımda benim camım kapanmadı ama diğeri kapandı.Elektronik bir problem mi bilmiyorum.yoksa bu kadar karmaşık bir araba için normal mi sizce?

YOKSA ÇOK BÜYÜK BİR HATAMI ETTİM RENAULT ALARAK.
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3 -- 4 Haziran 2009; 11:34:13 >

• Hemen büyük bir hata yaptığını düşünme. Artık araçlarda çok fazla elektronik donanım olduğundan bazı elektronik hatalar çıkabilir normaldir. Tahminimce aracınızın elektronik aksamında bir arıza olabilir. Mümkünse bir servise götürüp şikayetlerinizi belirtiniz. Onlar yardımcı olacaktır.
  • CHERY almamışsın ya ona bak
  • yok be abicim ne büyük hatası .. kürsad'ın dediği gibi serviste yardımcı olurlar.
  • Arkadaşım bilip bilmeden boş keseden sallamayın arabadan anlamıyosun cherye laf atıyosun
  • arabadan anlayan arkadaşımız bize cheryi bir anlatırsa müteşekkür oluruz.
    biz son derece dandik - dündük olduğunu duyduk
  • Renault'un yıllardır bilinen bir marka kalitesi var, gerçekten bu kadar ekonomik ve performanlı ve uygun fiyatlı araç diğer markalarda bulmak zor.. kaldıki sorunsuz bir araç ta yoktur, arkadaşımda VW Golf var, servisten çıkamıyor, aldığına bin pişman.. Bu sebeple ufak tefek sorunlar olabilir, ufak bi servis ziyareti sorunu çözecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın beyin yazılımını tekrar yüklesinler hiçbir problem kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.