Şimdi Ara

Dünya çok adaletsiz ve acımasız değil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşünsene hiçbir şey elinde değil hayatını belirleyen hiçbir şeyi seçmedin nerdeyse. birisi var kötü bir tiple kötü bir ülkede kötü bi çevrede dünyaya gelir parası yoktur psikolojisi bozuktur yapayalnızdır ne kadar bir tarafını yırtsa da hiçbir zaman mutlu olamaz istediklerini elde edemez hiçbir boku yaşayamaz. diğeri de tam tersi şartlarda dünyaya gelir seçmediği şanslar sayesinde ölene kadar deli dolu bir hayat yaşar.

işte bu iğrenç düzene resti çekebilen bu adaletsizliğe katlanamayan kişiler intihar ediyor daha çok aslında.

• Dünya imtihan dünyasıdır gençler zenginin de imtihanı var fakirin de önemli olan elindekilerle mutlu olup Rabbine şükretmektir.çalışıp çabalamaktır.fakirin zorda kalanın elinden tutmaktır.islamda bulunan zekat müessesesinin düzenli bir şekilde uygulanması durumunda fakirlik denen olguda ortadan kısmi olarak kalkmış olur.ama şimdiki dünyada zengin malını yığmakla meşgul fakirde gittikçe fakirleşmekle
    Dünya iyilikve kötülügün sürekli birbiriyle savastigi çok adaletsiz bir yerdir!
    Kötüler, bencil ve seytani ruhlu olanlar kazanmis gibi görünse de sonunda kazanan iyiler olacaktir çünkü yaradanin sopasi sonunda onlarin kafasina inecektir.
    Yatlarim, katlarim, arsalarim, evlerim var diyenin de, tek hirka, tek lokma diyenin de gercek sahip oldugu tek yer sadece 2 metrelik mezardir.

Gerçek adalet hüküm sürse her birey esit mala, mülke, paraya sahip olur ve köle düzeni olmadan esit sartlarda çok mutlu yasardi ama bir avuc aç gözlü insan, gözünün içine baka baka dünya nimetlerinin hepsine el koymus, insanlari 3 kurus paraya sömürüp duruyor. O koca koca yatlar ve ihtisamli yasantilar internet sayesinde çok göze batar oldu.

Fazla sürmez, dünyayi garibanlar yakacak o günden sonra yeni bir dünya kardesligi kurulacak yeni nesiller çok güzel ve adil bir dünya da yasayacak.
  • İşte bu yüzden fakirlerin üremesine karşıyız, madem yıkıksın, uçkuruna sahip çık da çocuğunun hayatını da mahvetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

İşte bu yüzden fakirlerin üremesine karşıyız, madem yıkıksın, uçkuruna sahip çık da çocuğunun hayatını da mahvetme.
    insanların büyük çoğunluğu bilinçsiz olmuştur hep tarih boyunca bu düzen değişmez.
  • Dünya imtihan dünyasıdır gençler zenginin de imtihanı var fakirin de önemli olan elindekilerle mutlu olup Rabbine şükretmektir.çalışıp çabalamaktır.fakirin zorda kalanın elinden tutmaktır.islamda bulunan zekat müessesesinin düzenli bir şekilde uygulanması durumunda fakirlik denen olguda ortadan kısmi olarak kalkmış olur.ama şimdiki dünyada zengin malını yığmakla meşgul fakirde gittikçe fakirleşmekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 70 yıl bu tiple yaşayacağıma 1 ay lachowski olarak yaşayıp ölmeyi tercih ederdim. hiç adil bir yer değil burası.
  • https://pbs.twimg.com/media/Dzod0LGWsAEXx2c.jpg

ben doğarken kaybettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 31 Temmuz 2019; 0:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

70 yıl bu tiple yaşayacağıma 1 ay lachowski olarak yaşayıp ölmeyi tercih ederdim. hiç adil bir yer değil burası.
    Bu. Çirkin olmak şu dünyada başınıza gelebilecek en kötü şey. Zengin olmak falan filan bunlar boş. Bu hayattaki tek önemli şey tip. Yakışıklı ve fakir adam her türlü yolunu buluyor. Ama eğer çirkin ve fakirseniz geçmiş olsun. Hiçbir kadın size ilgi göstermeyecek. Para ile ilişkiye girseniz bile içten içe o kadının sizden nefret edeceğini bileceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Bu. Çirkin olmak şu dünyada başınıza gelebilecek en kötü şey. Zengin olmak falan filan bunlar boş. Bu hayattaki tek önemli şey tip. Yakışıklı ve fakir adam her türlü yolunu buluyor. Ama eğer çirkin ve fakirseniz geçmiş olsun. Hiçbir kadın size ilgi göstermeyecek. Para ile ilişkiye girseniz bile içten içe o kadının sizden nefret edeceğini bileceksiniz.

Alıntıları Göster
    çirkinlerin %99 u kendini yakışıklı sanarak yaşıyor. bunun bilimsel açıklaması ne bilmem ama ayna aşırı simetrik gösteriyor. bizim gibi redpill alanların sayısı az redpill aldıktan uyandığın her güne lanet ediyorsun. mesela ben 21 yaşına kadar çenemin özürlü gibi geri de olduğunu farketmedim laylaylom yaşıyordum. kodumun lookism.net i 2013den beri o sitedeyim o site öğretti bana gerçeği

• quote:

çirkinlerin %99 u kendini yakışıklı sanarak yaşıyor. bunun bilimsel açıklaması ne bilmem ama ayna aşırı simetrik gösteriyor. bizim gibi redpill alanların sayısı az redpill aldıktan uyandığın her güne lanet ediyorsun. mesela ben 21 yaşına kadar çenemin özürlü gibi geri de olduğunu farketmedim laylaylom yaşıyordum. kodumun lookism.net i 2013den beri o sitedeyim o site öğretti bana gerçeği

Alıntıları Göster
    Ben bu naneleri bulmasam da aynı bok olurdum. Çünkü ben 15 yaşında anlamıştım çirkin olduğumu. Neden dışlandığımı, neden sevilmediğimi, her şeyi anladım o yaşta çünkü çirkin olduğumu biliyordum. Ayrıca ameliyat falan da beni kurtarmayacak çünkü yüzüm tamamiyle eridi çünkü ben çocuklukta çok ağızdan nefes alırdım. Yapabileceğim tek şey çeneyi düzeltmek onun da pek yardımı olmayacak çünkü yüz berbat, gözler baygın vs. Her şey önemli.

• kimide afrikanın en ücra yerinde doğar su içmek için imkanı olmaz beterin beteri vardır hocam her şeyde Allaha şükretmek lazım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya iyilikve kötülügün sürekli birbiriyle savastigi çok adaletsiz bir yerdir!
    Kötüler, bencil ve seytani ruhlu olanlar kazanmis gibi görünse de sonunda kazanan iyiler olacaktir çünkü yaradanin sopasi sonunda onlarin kafasina inecektir.
    Yatlarim, katlarim, arsalarim, evlerim var diyenin de, tek hirka, tek lokma diyenin de gercek sahip oldugu tek yer sadece 2 metrelik mezardir.

Gerçek adalet hüküm sürse her birey esit mala, mülke, paraya sahip olur ve köle düzeni olmadan esit sartlarda çok mutlu yasardi ama bir avuc aç gözlü insan, gözünün içine baka baka dünya nimetlerinin hepsine el koymus, insanlari 3 kurus paraya sömürüp duruyor. O koca koca yatlar ve ihtisamli yasantilar internet sayesinde çok göze batar oldu.

Fazla sürmez, dünyayi garibanlar yakacak o günden sonra yeni bir dünya kardesligi kurulacak yeni nesiller çok güzel ve adil bir dünya da yasayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alıntıları Göster
    Hell yeah !!

Dünya çok adaletsiz ve acımasız değil mi

• Bir de her istediğinin tersi oluyor.Mesela iyi birşey istersin olmaz ama kötü bir laf söyledin mi büyük konuşma derler anında başına gelir.
    Bir şey planlarsın genelde o plan olabilecek en kötü şekilde gider.
    Sevdiğin değil sevmediğin insanlarla birlikte olursun.Hatta aşık olduğu kişiyle evlenebilen azdır.Çünkü düzen böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

Bir de her istediğinin tersi oluyor.Mesela iyi birşey istersin olmaz ama kötü bir laf söyledin mi büyük konuşma derler anında başına gelir.
    Bir şey planlarsın genelde o plan olabilecek en kötü şekilde gider.
    Sevdiğin değil sevmediğin insanlarla birlikte olursun.Hatta aşık olduğu kişiyle evlenebilen azdır.Çünkü düzen böyle
    En büyük aşk acısını ben çektim

Konudaki mesajlarımı iyi oku anlarsın

https://forum.donanimhaber.com/11-yil-ask-acisi-cektim--138527395

• Bu dünya bizlere hiç bir şey vaad etmedi o yüzden mızmızlanmanın hiç mi hiç gereği yoktur.

Oturun Ayn Rand dinleyin o zaman görüceksiniz.
  • Peki bazı varlıklı zengin ailelerde olmayan yaşama sevinci huzur toplumdan dışlanan fakir çingenelerde olabiliyor bu durum sadece hayatta varlıklı olmanın yetmeyeceğini göstermezmi.Mesela sevmek değer vermek canını bile vermek var ailesiyle karnını zor doyursada bu zorluklara rağmen yüzü gülenler içi rahat olanlar güzel yaşayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamsizDaGirebilenAdam -- 31 Temmuz 2019; 6:20:52 >
  • Evet adil degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay evet ayoooool

• hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.