Şimdi Ara

Dünyaya Atatürk kadar iyi bir lider geldi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askeri olarak Atatürk'ten daha iyi komutanlar;

Hannibal Barca

Julies Caesar

Büyük İskender

Attila

Cengiz Han

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sıradan geliyor özellikle siyasi hayatı yani Atatürk birşeyi büyütüp genişletmedi bitmişi tükenmişi kurtarmaya çalıştı adam.

Sanki 3 kıtayı geri almış türklüğü yaymış gibi abratı var herkes kendi kahramanını abartmayı sever.

Öldüğü günün bir kaç sen sonrası abd ye uydu olarak bağlandık,Türkiye halen yarı sömürge bir ülke,batı vuruyor kafasına alıyor lokmasını .

Bize putin gibi bir adam lazım + üretim devi olmamız lazım bu abd,batı mandası kuyruğu olmakla gurur duyan batılıları üstün ırk gören tembel ve yatışçı hazırcı miras yedi halkla zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Nisan 2024; 15:51:41 >
  • Tam bir trol konusu. Amaç Atatürkü yıpratmak eminim.
    Atatürkü niye ikide bir yarışa sokuyoruz ya da niye farklı zamanlarda yaşamış kişilerle kıyaslıyoruz anlamıyorum.

• Dersimli Kemal Pirom Dedem ve Çetesi geldi ya işte. 6'lı masa topladı, yüzde bin beşyüz 65 ile gelecek pirom dedem. Ama İnce çekilmeli. 50%+1 sisteminde nasıl oy bölebiliyor bilmiyorum ama pirom ve çetesi öyle diyor. 1 bölenmiş Maaarem. Başkanlık seçimine yek aday girmeliymişiz. Belediye seçimlerine ise bölünerek girmeliymişiz. Ben tam tersi olmalı sanıyordum ama Pirom çete reyisim dedem daha iyi bilir. Biz H.A.L.K'ız bizim kafamız almaz böyle şeyleri.

Çekil Maarem, pirom dedem yüzde bil milyon 65 ile geliyoooooooor.

ARAMIZDA KALSIN!

PUHAAAAAAAAAAA :D

55 milyon saf buna inandı ya bu ülkeye dönüp şifacıyım desem 40 milyonunuzu kendime taptırırım :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sizin gibi araplara hülagü han lazım

• Atatürk gibi lider gelmedi gelme ihtimali de YOK. Diğer yandan atamın açtığı yarayı kapatacak ilaç da tıpta yok. Atamın ölüsü uykularını kaçırmaya yetiyor. Korkudan it gibi titreyenleri trt de seyretmiştim. tarih ve isim vermiiim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tam bağımsız coğarafyaya hükmeden güçlü üreten kodumu oturtan Türkiye istiyorum, Atatürk fake maskesi altında batı ab abd emir kulu ve aşığı dejenerisi yapılmış singapurlu ruh ikizi olmuş halk görmekten böğğğ geldi artık.

O demir yumruğa az kaldı zaten ortalığın kan revan ölüm sefillik kokmasına kaosa çok bir süre kalmadı,belki o sürede türkler yeni kahramanınıda çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Nisan 2024; 18:52:30 >
  • Kendi Tarihimizde bile o kadar adam var arkadaş az bir bakın ya.

Fatih Sultan Mehmed tek başına yeterli. hem entellektüel açıdan hemde askeri deha açıdan.

Sistematik beyin yıkama olunca yüzyıldır normal tabi.

Atatürk bile bu kadar gereksiz ve abartılı övülmeyi istemezdi. sanmıyorum. gerçekçi değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Nisan 2024; 18:23:11 >
  • Atatürk düşmanları haindir.

Bir de Türkçülük yapıyordun.

Utanmaz.

• Atatürk düşmanı değilim. gerçekçi bir Türkçüyüm.

Türklük ve Türkçülük Atatürkten ibaret değildir. Türk tarihide cumhuriyetten eskidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Nisan 2024; 19:5:18 >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

2 tane zengin elit paşa kızı eğitime katıldı. istanbul civarında ki elitler avrupai takılıyor diye alt yapı olmuş olmuyor. ortalamaya baksak kız nufusunun %1i bile değildir eğitime katılmış

• Dunya capinda oldukca iddiali olmus.En buyuk lider kisiden kisiye degismekle beraber gercekci ve objektif olmak gerekirse gelmis gecmis en buyuk TÜRK liderler siralamasinda dahi mustafakemal ilk ona bile girmesi pek mumkun gozukmuyor.

• fatih, mete gibi isimleri söyleyenler neyin kafasını yaşıyor ya :D hayatları hakkında ki bilgilerin cogunluğu efsane ve masal olan kişileri neye göre kıyaslıyorsunuz :D

yine ama hitler diyen olmamış bu da bi gelişme :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Nisan 2024; 19:15:9 >
  • hangi bilgiler efsane ve masalmış açıklarsan sevinirim. hayır, dünyanın kabul ettiği tarihi figürler bunlar. Türk tarihine bakarsan daha nicesini bulursun. çoğuda başarılı ve dahi adamlar. Subutayı var, Timuru var, kanunisi var, şah ismaili var, baybars sultanı var. tarihi şahıslar elde edilen bilgiler ışığında gayet kıyaslanabilir. lotr karakterlerinden bahsetmiyoruz omg. Sanki elmayla armudu kıyaslıyoruz. Atatürkte tarihi bir karakter diğerleride öyle.

neyse sen zaten konu Türkler olunca hemen laf sokma çabasına girip kendince aşağılamaya çalışan ilginç bir arkadaşsın. Türklerle derdin ne anlamadım.

ermeni veya yunan olabilir misin. aşağılamak için demiyorum, tarihsel husumet icabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Nisan 2024; 19:22:53 >
  • yobaz asmak ATA sporumuzdur yazdığım için facebook 3 gün erişim yasağı vermişti. ama bu güzel sözü neden beğenmedi anlayamadım.

• tarihi gerçek kişiler olması, bu kişilerin günümüze gelmiş anlatılarının masallaşmış olduğu gerceğini değiştirmiyor.

büyük iskender de gerçek bir kişi ama sorsan ölümsüzlüğü bulmak için hindistana gidiyormus :D

ermeni veya yunan değilim sadece yeterli protein aldığım için masal ile gerçekleri ayırabiliyorum sanada tavsiye ederim

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Atatürk hakkında anlatılanların yüzde kaçı doğru ve bundan nasıl emin olabiliyorsun? sonuçta yazılı kaynaklardan alıyoruz bilgiyi. daha eski figürlere gelecek olursak, o dönemlerdede gerek çin kaynakları olsun, yunan veya pers kaynakları olsun bunları dikkate alıyoruz. masallaşmış olaylar tabi ki olabilir. ama sen bunlar kıyaslanamayacak kadar masalsı dersen tarih bilimini reddetmiş olursun.

protein alıyor olabilirsin ama sende pek işe yaramamış gibi. bence biraz omega 3 tarzı takviyeler almaya dikkat et. balığa ve deniz ürünlerine falan yönel mesela. protein alacağım diye beyin damarlarını tıkamış olabilirsin.

profiline falanda şöyle bir baktımda 2006dan beri üyeymişsin. 18 de takipçin var, profil görüntülenme sayında oldukça az. demek ki çarpıcı ve zeki yazılar yazamıyorsun pek forumda. ilgi çekememişsin.

yani o proteinler hep boşa.

bu arada zeka yalnızca protein almayla artsaydı yırtıcı hayvanlar dünyanın en zeki canlıları olurdu.

bu işte biraz genetik. istediğin kadar protein al ama o potansiyel sende yoksa, genetiğinde yoksa olmaz gibi.

kusura bakma. seni üzdüysem özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Nisan 2024; 20:6:52 >

• Kadir popcorn hayranı bu kripto aktrol

• Üstad kadir mısıroğlunu severim. o da benim gibi kudurtucu bir adamdı rahmetli. baksana ölüsü bile senin gibileri kudurtmaya yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Nisan 2024; 19:56:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.