Şimdi Ara

DUPE VAR YADA USKO YÖNETİMİ VURGUN YAPACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tesadüfen bir siteyi gezerken gördüm her serverda +9 / +10 item satışı yapılıyor... dikkatimi çekti bu durum ...

resmi sitede +10 yasak deniyor. arkasına her serverda 3 bilemedin 4 tane olması muhtemel +10 item sınırsız şekilde piyasaya düşüyor.....
    +4 unik takılar bile satılıyor....

ya dupe wipe gelecek diye el altından sır gibi satılan bu itemler silinmeden elden çıkarılmak isteniyor ya da usko bi yandan satıp bi yandan silecek bir kısım itemi ...
    paranın dibine vuracak birileri sanırım....

dikkat etmek gerek birşeler geliyor oyuncuyu perişan edecek biçimde ...

• terazine tıkladım kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

terazine tıkladım kardeş

• Bir kaç gündür forumda konusu vardı keşke konu açmadan önce bir göz gezdirseydiniz . Satılan itemler düpe değil uskodan alınıyor , silineceklerini hiç sanmıyorum satan adamlar item legal diyor ve silinmeme garantisi veriyor . Usko artık gözden çıkardı oyunu alenen item satışı yapıyor .
  • günayyyydınnnn. hep böyleydi zaten parası olan üst kademelerdeydi oyunda
  • Kısacası pvp serverlara döndü usko.
  • terazine tıkladım kardeş
  • +10 Item yasak olsaydı, upgrade oranı %0 a düşürülürdü.
    Bir tanıdığım gözümün önünde Cleaver +10 Bastı.
    Ama tabi shard +10 gibi h.c itemleri temin eden gene K2 Network yetkilileri.
  • DÜpeler hep var hocam merak etme hiç bişey olmaz
  • hayır mesele şu .. incelediğim site sadece cash pre gb gibi şeyler satıyordu sadece .... gb fiyatları nasıl diye bakınırken item listesine baktım.... sınırsız item satışı var..
    elinde ya sınırsız gb olur bir şekilde yöntemini bulmuşsundur item çeker basarsın durmadan.. kaç günde kaç ayda olursa artık...

yada sana biri bu itemleri hazır atar bi fiyata sende komisyon koyar satarsın ... ( ben bunda daha çok duruyorum )

veya biri tesadüfe dayandığı söylenen anvili basma yöntemini fısıldar , yada keşfedersin ...

yada itemleri dupe yöntemiyle +7 sini elde edip ordan denersin sürekli ...

öyle yada böyle piyasada deli +9 +10 var . bu md değil raptor değil.... item toplayıp belli bir şansla ortaya çıkarabileceğin krowaz itemlerini alıcan tırsmadan
    +7 yapacan ,,, trina bus saymıyorum... +8 denicen yerse bi tarafın ... sonra +9 a geçirecen sonra da +10 denicen kalbin yerinde kaldıysa , yaşıyorsan...

sonra da kem küm ederek biz yapmıyoruz etmiyoruz diyerek yassah hemşerim diye dolanıcan altından girip üstünden çıkacan....

itemleri piyasaya sür sonra sil.. elinde temiz kar kalıcak .... olaya bak ..ne yapıcak itemi silinen 2000 tl - 3000tl reel para basan adam ...? su içecek soğuk soğuk..
    ben +10 item almıştım falan filan.. +10 yasak dicekler konu kapanıcak.. napacaksın ...amerika ya gidip kurşuna mı dizecen ... mön mön bakacan gitti bi araba parası dicen
    keşkeler başlicak....

bu aralar durum bişeye sardı dikkatli olun

• +10 yasak falan değil. Bunu önce aklınıza sokun.
  • +10 İTEM LERİN YASAK OLDUĞU KORLASH BİZZAT KONU AÇARAK RESMİ FORUMDA BELİRTMİŞTİR...
  • Korlash gitsin Kronos'daki +10 dual raumu, +10 chitin setleri silsin... Ya da gelsin ronark'a nothingelsenin +10 raptorunu, k4f1rm1st0nun +10 iron impactını, juanrosconun +10 dual md/+10 shellsetini silsin... Bundan 3 sene önce Ares'te Wesk4nın +10 shell set/+10 hbsi, ordeallin +10 hbsi vardı. Serverları gezsem 100 tane daha örnek çıkarırım karşınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 24 Mart 2012; 15:37:11 >
  • ko bitti artık!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.