Şimdi Ara

DURDUK YERE 2 TANE VAC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle ben bir cs go oyuncusuyum ya da oyuncusuydum bir gün rekabetçi maçı sonra pc kapadım. Eve dönünce overwatch tarafından banlandığımı gördüm.Ama takmadım sonra tf2 oynamaya başladım ki daha 1 gün oynamışken onada vac geldi. Arkadaşlar sorularım şunlar:
    1-BEN NEDEN BANLANDIM
    2-Tik nasıl atıcam
    3-İngilizce mi yazmam gerek

• VAC yediysen o vac kalkmıyo kardeş. İstediğin kadar ticket at. İngilizce yazarsan daha sağlıklı olur. Kaldıracaklarını sanmam ama sen yine de dene bi. Steam yardım dan destek bölümünden yolla ticketini
  • Acayip neden vac yedin acaba kuzen kardeş var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2 ay oldu tik atalı hala sonuç yok ben bu vac sistemini !'+W&%!'+W% SIKTIN ARTIK VALVE
  • valve de sizin gibilerden sıkıldı ama bandan da anlamiyorsunuz ki baksaa hala ticket diosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAC geri dönüşü olmayan bir durumdur.
    Geçmiş olsun.
    Tavsiyem hesapta çok oyun yoksa boş verip yeni ve temiz bir hesap açmanız yönünde.
    + VAC korumalı oyunları yeni hesabınıza ya almayın yedek hesapla multi takılın ya da alıp hile hurda işine girmeyin.
  • Beyler beni sıkan durum VAC yemem değil, Hayatım boyunca hiç hack açmadığım halde (Cidden Allah Çarpsın :D) haksız yere ban yemek, ama şimdi bakıyorum hackler cirit atıo şimdi söyleyin beyler bu salak VAC adil bir sistem mi? Salak noobların dediğine inanıp onu bunu banlıyor bu mu yani VAC nooblar söylesin Valve banlasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vac sistemi şuana kadar 100 kusur hatalı ban atmis onlarda valve tarafindan farkedilip düzeltilmiş..Yani haksiz yere ban atmıyorlar,ha siz degilde komşu çoçugu falan açmıştır yada ne bileyim bakkal ahmet abi falan açmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.