Arkadaslar diş dershanesi olarak dusdata'nın daha namı olduğunu biliyorum ikisinden de haberi olanlar bilgi verebilir mi? Dustime daha ucuza geliyor neredeyse yarı fiyatına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dustime - Dusdata tıpçılar da gelebilir mi?
-
-
Dusdata daha iyi diye biliyorum konu anlatım kitapları falan da fena değil şimdiden yazılıyor musun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diş okuduğum zamanlarda dusdataya kayıtlıydım ve araştırdığım kadarıyla iyilerdi.
ha ama şu an tıp okuyorum yine gitmem çünkü çok fazla online platform açıldı.
dişte bildiğim kadarıyla bu kadar online platform yok.
dustime için dusworldden iyidir diye duyuyorduk ama şube sayıları vs daha az olduğundan sanki dusçulara çok önem vermiyorlar gibi geliyor.tahminimce temeli iyidir ama klinikte datanın önde olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben simdi yazılmayacağım önimüzdeki sene ya da 3.sınıfda yazacağım kuzenim 2.sınıfta sınıfı 2.olarak bitirdiğinden her iki dershane de ulaşmış dedi bir forumda yazabilir misin bilenler var mı diye ondan yazdım
Dustime sanırsam su an online olarak işliyor.
evet çünkü şubeleri çok az yerde var.
online derken tıpta çoğu hoca dershanelerden ayrılıp ayrı yer açtı onu kastetmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X