< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Econbender hocam bakabilir mi? İktisat ile alakalı.
-
-
evet mümkün, daha önce 4'le bitiren pek çok isim de var (ve muhtemelen not enflasyonundan dolayı artarak devam edecek). Çalıştığınız sürece önünüzdeki tek engel gıcık ve notu kıt bir hoca olur ki bunların sayısı da pek fazla değil
-
iktisat için ortalama kasmak bilkent ve odtüde çok zor değil mi hocam kendi arkadaşlarımdan öyle biliyorum en azından. 3.5+ mezun olunca ilk 3'e girdiriyor odtüde
-
Yapilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah izin verirse yapıcam
Oyle is mi olur o ne yaw
Odtu econda malum teknik üniversitelerdeki dinozor hoca etkisi de olmamali hem
evet hocam ama imkansız da değil. Yoksa bizde de 3.8'e falan bölüm 3.'lüğü geliyor genelde
-
mat 119-120 etkisi biraz ee-ceng-ie-me ile aynı curvea dahil olunca aa-ba vermek çok zor oluyor ayrıca istatistik ve ekonometri dersleri de çok sıkıntılı ekonometri sınavı gün boyu sürüyormuş rivayete göre 3 üstü arkadaşım olmadı daha econda baya da çocuk tanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 2 Temmuz 2023; 16:9:41 > -
yapan yapıyordur tabi ama odtü ve bilkent diğerlerine göre ekstra zor şahsi fikrim ha bu zorluğun akademik anlamda faydası çok da sektörde şeyine takan yoktur diye düşünüyom
-
120'yi 98 ile aa veren ben
-
ODTÜ ile Bilkent hala akademisyen yetiştirelim kafasında gittiği için hardcore mat derslerini döşüyor. Halbuki Koç'daki gibi salsalar da GPA'lar bir nefes alsa, isteyen akademiye kaysa istemeyen finans dersleri alıp sektöre geçse daha iyi olur (bence)
-
econometri bizde de aynı, hele ki Taner hocanın not ortalamaları (1.4-1.9 arası değişiyor 4 üzerinden) beni benden almıştı.
-
sınav dönemi bile merkez çarşıya giden jeolojici petrolcü kızların korkulu rüyası
-
+sonsuz, şuanki konjönktür esnek olmayı gerektiriyor zaten kendi akademisyenlerini yetiştirecekler her türlü yine bu alana talep var herkese aynı muameleyi yapmak saçmalık. mesela citi tarzı yüksek akademik background arayan yerlerde odtü bilkentli görmek zor o yüzden min 3.5+ gpa istiyorlar.
-
Bu baya doğru bir yorum ya bence. Altına imzamı atarım
-
Benim de hedef 1.bitirmek hocam. Öğrenci değişim programları hakkında ne düşünüyorsunuz imkan varsa yurtdışına gitmek mantıklı mı sizce? Hacettepenin bu konuda anlaşmalı olduğu baya bir üniversite var vakti gelince ben de gitmeyi düşünüyorum.
Sırf bu yüzden hala koc>Bilkent. Fazla kasıntı okul ya bi sal abicim
Ee cileri econa koy avg gpa 3.8 falan olur herhalde
Elbette mantıklı, yurt dışına gitmek hem ufkumuzu açar hem de farklı hocalardan ders dinleme şansınız olur. 1. lik ne kadar önemli emin değilim sektör icin ama yine de güzel bir hava katar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ODTÜ ile Bilkent hala akademisyen yetiştirelim kafasında gittiği için hardcore mat derslerini döşüyor. Halbuki Koç'daki gibi salsalar da GPA'lar bir nefes alsa, isteyen akademiye kaysa istemeyen finans dersleri alıp sektöre geçse daha iyi olur (bence) |
Gradingi salsinlar daha yumusak olsin kesinlikle de (bence) bilkent econ departmaninin öğrencilerinde bi mat temeli sikintisi var, game theoryde gordum bunu ciddili inductiondan filan bihaber insanlar var ki bunlar 4.sinifa gelmis. Ben okul acsam ya 1 senelik mat+bilimsel dusunme hazirligi koyarim (cms tarzi) ya da ilk donem tum okula (buna guzel sanatlar bile dahil olmali bence) odeonda mi olur nerede olur bilmem ama kallavi bir matematiksel dusunme nedir seklinde bir ders koyarim ispat yapmak nedir sorular nasil cozulup yazilmali aksiyom nedir bunlarxan ne cikaririm filan gibi konu degil sadece matematigin ne oldugunu ve nasil kullanildigini anlattığım. Akademi icin değil matematiksel dusunmeyi ogrenip hayatlari daha guzel bi yer olsun diye |
Ulkeye lisans eğitimi veren 20 okul lazim gerisi zarar. Meslek yuksekokulundan hallice ger uniyi acilen myo ya cevirmek lazim |
Benzer içerikler
- üniversite hocası nereye şikayet edilir
- ytü iktisat
- bursa dershane
- acil doktoru maaşı
- lise diplomamı kaybettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X