|
DVD İçindekiler Görünmüyor!!
-
-
up -
aopenin sitesinden bilgi edinilemezmi..?
aslında tam olarak biraz daha açık anlaşılır yazabilirsen olayı çözebilecek yazılar gelebilir,
nero nun yaptığı uyarıyımı kast ediyorsun,
yoksa dvd içindeki dvd cd sinden bilgi alamama olayınımı?
yada başka bir dvd yazma prog.mı arıyorsun..?
yanlış anlama sakın, kimse yazmayınca,ben bu nedeni gördüm, -
Haklısın hocam biraz daha açık anlatayım..
Şimdi bir adet multisession DVD yazılmış. Yazarken de Nero uyarı vermiş "eğer multisession yazarsan bazı DVD-ROM'lar bu DVD'yi okuyamayabilir. Yine de devam etmek istiyor musunuz?" diye, arkadaş da devam etmiş, DVD'yi yazmış. Sonra format atmış makinaya. Formattan sonra DVD'deki dataları almak istiyo, bi bakıyo DVD boş! Dolu ama boş aslında, yani içindekileri göremiyo.
Şimdi bu datalar lazım bize, yani DVD'yi görmemiz lazım. Bu nasıl yapılabilir, sorum budur, teşekkür ederim -
formattan önce dvd içindeki bilgilere ulaşabiliyorsa,
ayarlar,codec,yazılımla ilgili bir durum sözkonusu olabilir,
bu dvd yi şimdiki sisteminizde bu ayarlarla göremediğinize göre,
kayıt ettiğiniz dvd cd sini başka dvd-romlarda deneyeceksiniz,
yada her codec i tanıyabilecek daha uyumlu geniş bir dvd yazılımı bulmak gerekebilir.
hem ben bu kayıtı yaptıktan sonra;
neden hemen format atılma gereği duyulduğunu anlıyamadım..
fakat çözümlenmeyecek bir sorun değil,mutlaka bir formül bulunur.... -
Bu tip sorunları çok duydum. Hepsi Samsung dvd writer da sorunsuz okudular. ( Kendi makinemde ) Bir samsung dvd rom bul yada başaka dvd cihazlarında okutmaya çalış.
Dvd almayı düşünen arkadaşlar çok iyi araştırmadan dvd writer almayın. -
ya banada su anda aynı olay oluo deli oldum olayı anlatim
ben format atıcaktım bu sefer d ye de format atım dedim ve
d deki bütün dosyalarımı bi dvd ye yazdırdım
sonra formata geçtim c yede d yede format attım.
Pc nin bütün cd lerin i yükledim sonra bnm princo budget markalı 4.7 Gb lik DVD-R 16x i taktıımda içinde sadece en son bi tane resim atmıştım o gözküodu bende dvd nin kapasitesine baktım ve kullanılan alan full yazıo yani boş alan yok ben zaten tam full yarlamıştım anlıcanız klosörün içindekiler gözükmüo ama dvd de boş yer yok :S
lütfen bana yardım edin yok cidden deli olucam bütün herşeyim gitti nerden baksanız 5 yıllık arşivlerim koleksiyonlarım gitti
bide bi yararı olucakmı bilmiom ama ben cd ye bu gözükmiyen dosyları cdburnerxp programıyla yazmıstım ben başta sorun ondan kaynaklanıo olabilir die onuda indirdim ve içindeki herşeyi kurcaladım ama dosylarım gözükmo
HERKESE İYİ GÜNLER ÇÖZÜMÜNÜ BULANA ŞİMDİDDEN SONSUZCA TEŞEKKÜRLEr.
Bide BULAN ARAKDAŞ OLURSA BANA ULAŞIRSA SEVİNİRM rapmantr@windowslive.com
-
arkadasım sana biraz yardımcı olayım dicem ama yani artık bise yapılamaz baska birinin pc'sinde dene olmazsa yapılacak tek birsey var dvd'nin icindeki dosyaların adlarını ve uzantılarını bilmen gerekio eğer biliosan bi klasörün icine git orda dosya yolları yazıo üstte onun yüklme dosyasının yolunu adını ve uzantısını yaz enter yap. olursa olur. ör: "A:\Dosyalarım\yükleme.exe" -
merhaba, eski bir konu ama bu sorunla karşılaştım, evde masa üstü ve laptop olarak 2 bilgisayara var , laptopda ücretli kasper sky virüs programı kullanıyorum , masa üstü pc de resim ve videolar olarak arşiv var pc deki arşivde problem olur diye resim video ları aynı zamanda her zaman dvd yada cd ye yazarak atarım, cd yada dvd yeni takmış isem ilk kez kullanıcaksam seçenek çıkar ve seçeneklerden usb olarak kulan seçeneğini seçip dosyaları yazarım aarım dvd yada d ye çünkü daha sonra tekrar video yada resim çekerim pc ye atarım ve onları daha önce yazdığım cd dvd ye tekrar eklerim bu sebep bu seçeneği kullanırım yıllardı ama son zamanlarda şöyle bir problem oldu daha önce yazdığım cd yada dvd masa üstü yada laptopa taktığımda içi dolu görünüyor fakat açınca attığım video ve resimler görünmüyor aynı durum elimde bulunan 3 flash bellekte de var örnek bir filmi flash belleğe atıyorum flashı tekrar pc e takınca film görünmüyor ama flash dolu görünüyor ve aynı flashı tv ye takınca film görünüyor tv de
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- ekran kartı olmadan pc çalışır mı
- codemeter nedir
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bios pili biterse ne olur
- iso dosyası nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon neden ısınır
- ekran kartı resetleme
- silinen dosyaları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X