Bildirim
DVI DAN HDMI GIRISE GORUNTU AKTARIMI YARDIM !!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
dvi-hdmi dönüştürücü alırsan görüntüleri tv ye aktarabilirsin teknosada bulabilirsin zannedersem 20 ytl civarı bir fiyatı var... -
senin denemen oldumu ? -
arkadaşım dvi hdmi kablonu al ve bilgisayar ile tv ni bağla. bilgisayarını aç ve tv den de seçenek olarak hdmi seç otomatik olarak bağlansı . ondan sonra ne istersen yap. ben böyle yapıyorum -
denemem olmadı ama bu soruyu çalışıp çalışmayacağından emin olmak için soruyorsan merak etme çalışır. -
dvi hdmi kablomu nerden alabilirim ? sen nerden kaça aldın ? konnektör kullandınmı yoksa bir tarafı dvi bir tarafı hdmi olan kablo var mı ? -
evet var
teknosada, EP centerda bulabilirsin.
herhangi bir connektor'e gerek yok.
20~50 araliginda bulabilirsin
HQ diye bi marka var, posette, ucuz
Hama diye bi marka var, pahali.
tercih senin, ikiside isini gorur. -
aslında amacım dvi çıkışına bir konnektör takıp sonra hdmi >hdmi kablo kullanmak. dvi çıkışını kullanmaktan vazgeçersem elimde patlamasın diye istiyorum ama neyse bakalım. saol verdiğim bilgiler için arkadaşım -
arkadasım herhangi bir konnektor yok zaten bu konuda. zaten konnektor olursa dijital olmaz analog olur dvi hdmi kablo da teknosa da bulabilirsin fiyatı da kalitesine gore değişir.
saygılar.... -
quote:
Orjinalden alıntı: mecanic
arkadasım herhangi bir konnektor yok zaten bu konuda. zaten konnektor olursa dijital olmaz analog olur dvi hdmi kablo da teknosa da bulabilirsin fiyatı da kalitesine gore değişir.
saygılar....
dostum yanlış bilgilendirme yapmayalım,
evet aynı sebeblerden usa dan halaoğluna hdm-dvi adaptör getirttim, 30 usd, dvi-hdmi kablo daha pahalı idi ve bende dvi kablo var zaten............
Aşağıda bir resmi var, altın kaplama........
bu işini görür.........
selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 26 Temmuz 2006; 23:11:21 >
-
Cevahir Ep Center, yada Teknosalarda bu konnektör vardı. Ama fiyat hatırlamıyorum. -
Onur işhanından(İZMİR) kabloyu buldum büyük bir heves ile bilgisayarımı tv ye bağladım ama görüntü tam bir hayal kırıklıgı idi . ben çok daha net bir görüntü bekliyordum . vgadan da başladım aynı anda vga biraz puslu gibi bir görüntü verse de dvi dan daha iyi idi . sanırım ayarlarımla ilgili bir problem de olabilir. msn adresim barracude_9911@hotmail.com . bu konuda bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum. teşekkürler tüm yorum yazan arkadaşlara... -
hayal kırıklığını ne konuda yaşadın. film izlerken mi . oyun oynarken mi .yoksa tv yi bilgisayar ekranı olarak kullanırken mi ( internette gezmek gibi ) . -
görüntüde problem var ben çok daha net görüntü bekliyordum , bilgisayar açıldığında kursörün etrafında piksellenme var . ayrıca bir türlü ekrana oturtamadım görünntüyü . zoomlamış gibi idi . -
arkadasim,
bilgisayar ayarlarindan cozunurlugu degistirdin mi?
orn. sen pc de 800x600 veya 1024x768 kullaniyorsundur.
LCD'de ayni cozunurlugu algilar.
Bu ayarlarla oyna, en iyi goruntuyu bulacaksin.
1366x768 PC destekliyorsa, LCD icin en iyi ayar budur. -
1260 X 768 yaptım ancak zoomlamış gibi bir durum vardı ekranda. ekranı bir türlü oturtamadım . mousela sağa sola oynadıkça görüntünün geri kalan kısmı geliyordu. bir ayarı yanlış yapıyorum ama neyi bulamadım... -
bende önceleri kusursuzdu ama şimdi görüntüyü mavi olarak veriyor.acaba kablo mu arızalandı -
quote:
Orjinalden alıntı: whoknows_tr
1260 X 768 yaptım ancak zoomlamış gibi bir durum vardı ekranda. ekranı bir türlü oturtamadım . mousela sağa sola oynadıkça görüntünün geri kalan kısmı geliyordu. bir ayarı yanlış yapıyorum ama neyi bulamadım...
16:9 çözünürlüğü olan 1280*720 çözünürlüğünü dene. 1260 X 768 tam olarak 16:9 orantısını sağlamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 29 Temmuz 2006; 16:32:35 > -
Merhabalar,
Bende Samsung'un LE32R72Bsi var.
Ekran kartını da DVI çıkışlı aldım.
HDMI/DVI konnektör alıp bağlamayı deneyecektim ama
TVnin kitapçığını kurcalayınca hayal kırıklığına uğradım.
Kitapçıkta PC'den HDMI/DVI bağlamayın bu boş bir görüntünün
gelmesine yol açar gibi benzeri bir ifade var
O kadar para ver
Yani diceğim o ki TVnunun desteklemesi gerek kullanabilmen için -
Aynı hayalkırıklığını ben de yaşadım. Dev ekran pc için projeksiyon alacağız mecburen...
Benzer içerikler
- philips tv kanal taşıma
- tv yerden yüksekliği
- tv ekran kararıp geri gelmesi
- nanocell nedir
- evde voltaj düşüklüğü nasıl anlaşılır
- memc nedir
- hdr ne işe yarar
- micro led tv
- toshiba nerenin malı
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X