Şimdi Ara

Dwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunlar konusunda daha önce hata bildirimleri alıyordum. Sonra bunların önemsiz olduğunu sanıp hata bildirimini almayı bir akıllının(!) aklına uyup kapattım. Sonra farkettim ki bunlar aslında benim bilgisayarımda ciddi CPU kullanımına yol açıyor. Ama hepsi beraber değil birini kapatıyorum diğer birinin ismiyle yeniden açılıyor ve %50 CPU'yu bunlar direk kullanıyor. Muhtemelen bir virüs ancak bi türlü bulamadım. Malwarebytes kullandım(trojan.malpack.gen isimli bir virüs buluyor ama karantinaya alsam da silemiyor bilgisayar yeniden başlayınca tekrar taratınca bi daha buluyor), spybot yükledim tarattım bir şeyler buldu yine ama sorunum çözülmedi. Norton, Kaspersky ve Avast yükleyemiyorum parantez içindekilerden ötürü hata veriyor:

C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\WERBE72.tmp.WERInternalMetadata.xml
    C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\WERD9C2.tmp.appcompat.txt
    C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\WERD9E2.tmp.mdmpDwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

• kaspersky free virus removal tool denediniz mi? en güçlü temizleyicidir. Eğer virus sistem dosyasına bulaşmışsa format atmak zorunda kalabilirsiniz kayspersky sistem dosyasını bile siler pc açılmayabilir bir daha.
  • Hocam Kaspersky yükleyemiyorum işte şu yukarıdaki hataları veriyor bunlardan dolayı yükleme sırasında hata oluştu diyor.Atnı şey Norton'da da oluyor.Avast da yükleyemedim :/ Aynı sorundan formatla kurtulamayanlar gördüm araştırırken format atmak bile gelmiyor içimden o yuzden
  • LazarusRefleks L kullanıcısına yanıt
    Sisteme kurulan antivirus değil bu virus temizleme aracı. Portable uygulama gibi. Sistem analizi yapıp varsa virusleri siler.

adwcleaner yada

Combofix programıda güçlü bir temizleme aracıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 19 Mayıs 2017; 1:6:42 >

• Teşekkürler hocam deneyeyim sonucu yazarım inşaAllah.
  • Yok hocam bi sürü şey buluyor siliyor ama özellikle Combofix ama sorun çözülmedi. Kaspersky kurulmuyor zaten kurulurken %80 den sonra kurulum ekranı kapanıp gidiyor. Sanırım çözemeyeceğim bu sorunu çünkü çok şey denedim olmuyor olmuyor....Yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.