Şimdi Ara

DX RACER OYUNCU KOLTUĞU KULLANANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar fiyatının hakkını veriyor mu yakın zamanda almayı düşünüyorum .

• dx racer tamamı ile şekil yapmak amacı ile satılan bir ürün boşa para
  • https://youtu.be/y7mVIbR1LpI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

dx racer tamamı ile şekil yapmak amacı ile satılan bir ürün boşa para

Bana da öyle geliyo da neye otursak var mı öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirlik kokusu geldi bana konudan zaten zeginsen al ne gereği var iyimiş kötüymüş 1200tl gibi para istiyorlar verecen bide kötümü olacak he bende daha fazla diyosan 800 2500euroya amazonda daha sağlamları var
  • ofis mağazalarına gidin dxracer ın yarı fiyatına patron koltuğu denilen kolktuklardan alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

fakirlik kokusu geldi bana konudan zaten zeginsen al ne gereği var iyimiş kötüymüş 1200tl gibi para istiyorlar verecen bide kötümü olacak he bende daha fazla diyosan 800 2500euroya amazonda daha sağlamları var

ne fakirim ne zenginim lise öğrencisiyim yazın staj yapacağım staj paramın bir kısmıyla bu koltuğu almayı düşünüyorum sonuçta emek verip alın terimle kazandığım parayla alacağım buna değermi diye sordum. not boy 195 kilo 80 oyüzden her sandalyede boynumu yaslıyamıyorum rahat olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alacaksan S veya T serisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

Alacaksan S veya T serisini al

S ve T serisini türkiyedeki sitesinde yok galiba bulamadım . king serisi almayı düşünüyorum benim vucuduma uygunmu acaba k serisi
  • UP !
  • kullanmayan bilmeyen değerini rahatlığını sağlamlığını anlayamaz. özellikle benim gibi uzun ve kilolu olanlar için türkiyeden alınabilecek yegane koltuktur. 183 boy 94 kiloyum. daha once piyasadaki rakiplerine göre nispeten kalbur üstü denebilecek adorenin max office racing koltuğunu kullandım.piyasada 500-600 tl bandında satılıyor. sırt desteği kısa olduğundan boynum boşta kalıyordu. 8 9 ay kullandıktan sonra sandalye bütün bağlantı yerlerinden lambur lumbur oynamaya başladı. ayrıca sandalyeyi gıcırdadığı için her ay yağlıyordum. yılbaşı kampanyasından adore sitesinden 1100 tlye dx racer racing plus modellerinden birini aldım (şu an fiyatı aynı yerde 2000tl). 2 kat fiyat fakat kesinlikle kalite en az 10 kat farklı. amazondan vs olur yada yurt içi kampanyalarından birine denk getirerek 1000tl civarı bir fiyata denk getirebilirsen parasını kat ve kat hakediyor. hiç düşünme. malzeme kalitesi üst düzey. mekanizmaları tank gibi sağlam. en ufak bir sallanma ses vs yok 8 ay oldu alalı 0 gibi hala. 500 600 tl verip 1 2 sene sonra çöpe atmaktansa 1 kere al tam al keyifle kullan.

• Boyum 172 kilom 70 hangi seriye bakmalıyım? Adore nin sitesinde ona yakın model var kafam karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.