Şimdi Ara

DynDns webserver kurmak ile bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay gelsin hemen amacımı ve yapacağımı açıklayacağım
    elimde video web server var bu ne işe yararmı hemen açıklayayım normal bir kamera görüntüsünü webte yayınlamaya yarar ama ben
    yayınlayamadım evet şuana kadar deneylerim
    1 -Datron rta 1030w modem var webserverım 80 portu kullanmakta bende port kısmına gelip 80 li portu açtım dyndns den hostaldım ama webserverımla ilişkilendiremedim biryerde mutlaka hata yapıyorum port kısmında Virtual Server -Port Forwarding e giriyorum add diyorum portları açıyorum -----Forward to Internal Host IP Address diye bir boşluk var buraya tam olarak hangi ipiyi girebileceğimi bilmiyorum.
    2-DMZ seçeneğinde ----IP address of DMZ host bir alan var buraya bir ip girecekmiyim onuda bilmiyorum
    3- Dynamic DNS bölümü var buraya aldığım hesabı yazıyorum Update successful dyor bu tamam heralde
    geliyorum web serverıma resimde gösteriğim gibi gerekli yerlere dyndns bilgilerini giriyorum ama son resim 3 teki gibi yere gidip açmaya kalktığımda kamera görüntülenmüyor.
    internet arayüzünden ipmi giriyorum yada host ismimi modemimim ayarları ile karşılaşıyorum
    kısacası yapamadım herkezden yardımlarını bekliyorum çünkü çok zor durumdayım
    aşağıdaki resimler video webserverın kullanım klavuzundan alınmıştır

• ıp serverin ıpsi meslaawww.hero.com ıpsini öğrenmek için ping atarsın bide onu dene
  • webserverın ip sini manual girebiliyorum
  • Sütlü börek neyime gerek.
    Modeminiz DYNDNS desteklemiyor mu onu bakın ilk önce cevabınıza göre yorumda bulunacağım.
    NOT:PM atarsanız buraya cevap yazaiblirim konuya üye değilim.
  • kesinlikle destekliyor
  • sorun çzülmüştür teşekkrüederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.