Şimdi Ara

E-devlet'ten yapılan kaydın düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık olarak 6 ay önce e-devletten şu an kullandığım iphone5'i kaydettirmiştim.
    Teb bankasindan vergisini yatirdim, sonra pasaport bilgilerini e-devlet sifreisyle girdim ve tamamladim. (Pasaportta en son gozuken yurda giris 15gun öncesiydi ve ülke libya idi)

Dun gelen mesaj cihazin kayitsiz oldugunu ve kapanacagini soyluyor. E-devlete girdim baktim, herhangi bir kayit islemi gozukmuyor, kayit hakkina baktim, su anda kayit hakki var 2 sene icerisinde telefon kaydettirmemissiniz diyor.

Bu kaydin neden dustugunu nasil ogrenebilirim?
    Tekrar kayit yaptirmam mi gerekecek? Ne sacmalik oldu anlayamadim, herseyi olmasi gerektigi gibi yapmistim.

Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaxis -- 24 Kasım 2013; 23:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay önce 5s mi vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

6 ay önce 5s mi vardı

Einstein was here

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s yazmışım pardon duzelttim 5 olacak, konuyla alakasiz cevap atan arkadaslara tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaxis -- 24 Kasım 2013; 23:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

5s yazmışım pardon duzelttim 5 olacak, konuyla alakasiz cevap atan arkadaslara tesekkurler.

Hocam son bir haftadir boyle konular aciliyor edevlet sistemine olan guvenim azalmaya basladi insallah bu olaylar artmaz.. Btk yi aramadiysaniz arayin bakalim ne diyecekler.

• Yarin ilk işim aramak ama bence bir cacık olmayacak, tekrar vergi yatirip tekrar kayit yaptiracam gibime geliyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaxis -- 24 Kasım 2013; 23:51:35 >
  • Slaxis S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim her şeyi usulüne uygun yaptıysan yatırma bir daha para, ne demek tekrar para yatırmak, hakkını ara. Düzeltinsinler nasıl bozdularsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda sorun işlettiğiniz pasaport ile ilglidir... gercek pasaport sahibi sizin telefonu kayıttan dusurup kendıne yenı kayıt yaptırmıstır... tabi pasaport sahsınıza ait ie o başka
  • Pasaport sahibi ayrıca bir iptal işlemi yapmadıysa,edevlet kaydı kapanmaz,
    Edevlet sistemi arada bir çalışmıyordu,o araca kaydettiyseniz sistemdendir,03122949494 BTK yı arayın düzeltirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacağınız işlem sıraları şöyle:
    1. Emniyete gidip yurtdışı giriş-çıkış tarihiyle ilgili ıslak imzalı yazı almak
    2. Vergi dairesine gidip ödeme yaptığınıza dair ıslak imzalı yazı almak( ödeme dekontu duruyorsa o da olur)
    3. pasaport fotokopisi(resimli sayfa ve giriş çıkış damgası olan sayfa)
    4. dilekçe yazılacak: dilekçede imei, maruzatınız, iletişim bilgileriniz vs. olacak ve pasaporttaki imzanızla aynı imza muhakkak atılacak vs. vs.)
    Bütün bunları Bilgi Tek. ve İletişim Kurumu
    Yeşilırmak sok. no:16 06430 demirtepe/ankara adresine elden veya posta/kargo ile göndereceksiniz. sıkıntı yoksa tekrar aktif hale getirecekler.
    Bunları yaptım mı? hayır...ama kurumdaki bayan sakin sakin bunların hepsini anlattı. Saygımdan dolayı hakaret edemediğim için teşekkür edip kapattım. Sorun ise pasaport arkadaşıma ait. Ben ikna olmamışken onu ikna edip bu evrakları toplamasını istemem lazım.
    Şimdiden kolay gelsin.

• Aynısı benimde başıma geldi kardeş en sonunda lanet olsun dedim peşini bıraktım evrakların hepsini tekrar istediler gönderdim yok bu eksik yok şu eksik
    Not:2 kez peş peşe aradım gerekli olan evrakların hepsini tek tek bir kağıda yazıp öğle hazırladım evrakları nokta atlamadım ama sağolsınlar oralı bile olmadılar en sonunda bastım küfürü kapattım

• sırf bu olasılık bile yurtdışı telefonu almamak için bir neden. telefon alınacaksa mutlaka yurtiçi kayıtlı alınmalı, kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

yapacağınız işlem sıraları şöyle:
    1. Emniyete gidip yurtdışı giriş-çıkış tarihiyle ilgili ıslak imzalı yazı almak
    2. Vergi dairesine gidip ödeme yaptığınıza dair ıslak imzalı yazı almak( ödeme dekontu duruyorsa o da olur)
    3. pasaport fotokopisi(resimli sayfa ve giriş çıkış damgası olan sayfa)
    4. dilekçe yazılacak: dilekçede imei, maruzatınız, iletişim bilgileriniz vs. olacak ve pasaporttaki imzanızla aynı imza muhakkak atılacak vs. vs.)
    Bütün bunları Bilgi Tek. ve İletişim Kurumu
    Yeşilırmak sok. no:16 06430 demirtepe/ankara adresine elden veya posta/kargo ile göndereceksiniz. sıkıntı yoksa tekrar aktif hale getirecekler.
    Bunları yaptım mı? hayır...ama kurumdaki bayan sakin sakin bunların hepsini anlattı. Saygımdan dolayı hakaret edemediğim için teşekkür edip kapattım. Sorun ise pasaport arkadaşıma ait. Ben ikna olmamışken onu ikna edip bu evrakları toplamasını istemem lazım.
    Şimdiden kolay gelsin.

Evet simdi numarayi aradim, aynen bunlari saydi bana da. Yarin ilk is bu evraklari kosturacagim.

Giris tarihini falan yanlis girmissinizdir diyor, emniyetten geri donmus diyor.
    Tabi bu emniyetin kontrol isleminin 6 ay surmesi de ilginc.

• Yorum yapan arkadaslara tesekkurler

• E-devletten değilde Turkcell bayiinden yaptırdığım kaydım bugun (8ay sonra) kapandı. Pasaport bana aitti. Yurtdışına çıktığım zaman kapanacak SMS geldi. Bunla alakalı olabilir mı? Yarın arayacam. Bakalım hemen acacaklar mı?:(

• Evraklari gonderdim, ellerine ulastiklari gun acildi telefonum

• Lanet olsun büne devleti çıkartan zihniyete

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.