Şimdi Ara

E-Ticaret'in Maximum Kazandıran Kampanyası! 750/75 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
15
Favori
5.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-Ticaret'in Maximum Kazandıran Kampanyası! 750/75 puan

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 17 Ocak 2023 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sayaç iptal edilen işlemleride gösteriyor onları geri silse iyi olacak aslında. dolaptan uygun bişey bulup alıyoruz sonra gerizekalılar iptal ediyor. (uygun dediğim hatalı fiyat değil piyasanın 100-200 altı) Sanki o fiyatı zorla biz yazdırdık. ya baştan düşün taşın öyle yaz fiyatı. yada ürününü o kadar seviyorsan satma. 2dir böyle oldu

• 500/40 dan iyiydi ki ya. Bir de buna pttavm yi niye eklemezler ki anlamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Ptt avm den ürün alınmazda ondan. Berbat müşteri hizmetleri ve sıfır çözüm yeteneği ile meydanlarda olan saçma bir pazaryeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

Çiçeksepeti ve N11 var, müşteri hizmetleri ve çözüm yeteneği PTTavm'de 0, bunlarda eksi.

• hepsipay a 750 tl yükledim ama barem açılmadı kampanyada barem mi yok acaba hepsipaya yükleme sayılıyordu değil mi

• EZEREY E kullanıcısına yanıt

Sayacı mı diyorsunuz?

• evet sayaç çıkmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EZEREY E kullanıcısına yanıt

Sayaç zaten en başta oluyor diye biliyorum. Eğer yoksa, sayaç hiç yoktur bence.

• hepsipay oluyor mu

• trendyol yemekte 750 TL harcasak, o sayılır mı acaba?

• sayaç çalışmaya başlamış,işlemim n11 üzerinden oldu.

• Sayaç iptal edilen işlemleride gösteriyor onları geri silse iyi olacak aslında. dolaptan uygun bişey bulup alıyoruz sonra gerizekalılar iptal ediyor. (uygun dediğim hatalı fiyat değil piyasanın 100-200 altı) Sanki o fiyatı zorla biz yazdırdık. ya baştan düşün taşın öyle yaz fiyatı. yada ürününü o kadar seviyorsan satma. 2dir böyle oldu

• Hepsipay de sayaç ilerlemesi olmuyor mu acaba

• Hepsi pay yükleme oldumu arkadaşlar ty yapamıyoruz artık oluyorsa HP yapsak

• Peşin tapılan işlemi sonradan taksitlendiren oldu mu? İşlem iptali sayıp puan iptal mi oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilen bilir zaten de bana sürpriz oldu. Babama emekli maaşı taşıma sonrası kart çıktı. Limitsiz ama pazaramada telefon aldık para atıp içine. %10 pazarama, %2 pazarama (bu hemen yattı), 75 maxi puan yattı. Dün de 100 TL indirim yatırıldı diye mesaj geldi. Araştırdım baktım ki yeni kart alana giyim ve seçili İnternet sitelerinde ve akaryakıtta %10 indirim var. Güzel oldu. 4000 lik telefon baya uyguna gelmiş oldu. Tabi pazarama puanı sorunsuz kullanabilirsek.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Pazarama puanı akaryakıt alırken mobil ödemede veya pazarama platformunun içinde alışveriş amaçlı olarak varsa normal puanlar ile birlikte direk kullanabiliyorsunuz. Bir sorun olmaz.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Bir kere Opet’te kullandım

2 kere kullanmadım nakit ödedim 😁

po da denedim plaka doğru olmasına rağmen Farklı plaka çıkıyordu olmadı

aytemiz kod aldım pompacı denedi olmuyor dedi o da yalan oldu 😁

bende çocuk bezi aldım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam ben akaryakıt olarak birçok kez PO'de kullandım. Hiç sorun olmadı. Onun dışında direk Pazarama platformunda kullandım hep.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.