Şimdi Ara

E180 & A6 & 520D & S80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, bu ve benzer durumlarda değerli yorumlarınızı hiç esirgemediniz...

Yaklaşık 1 aydır bunlar arasında gidip geliyorum, düne kadar E180 de karar kılmıştım ama sağdan soldan kafamı karıştırdılar...

yılda 10.000 km yapsanda yok benzinli alma, a6 tdi şöyle f10 dizel böyle volvo'yu es geçme felan filan..

tırlatmak üzereyim... amacım premium araç almak... bütçe 160.000 TL...

hepside olabilir lakin bu araç bana 10 yıl süreyle hizmet edecek..bunu da geçtim hangisi bu paraya değer..

şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız ve yorumlarınızdan dolayı...

• Sizin dediginize göre 10 yılda 100k km yapacaksınız

Bana kalırsa performans beklentiniz yuksek degilse E180 hepsinden daha iyi bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S 80 İ ELE S90 İLE HIZLI DEĞER KAYBI YAŞAR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
    520D GÖRMEKTEN GINA GELDİK ARTIK

A6 FARKLI BİR ARAÇ E 180 DE GÜZEL VE KENDİNİ ISPATLAMIŞ.
  • 10 yıl bineceksem şayet en yüksek model en az km ve en donanımlısı hangisi ise onu tercih ederim.hepsi güzel arabalar fakat o bütçeye dizel olduğunda ya modeli düşecek ya donanımı ya yaşı veya hasarlı olacak.
    ben sanırım şöyle birşey alıp konuyu kapardım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-2015-520i-comfort-plus-hayalet.son-iki-gun-374112900/detay
  • açıkçası ben tek bir markanın aracını alırım eğer 10 sene kullanacaksam o da mercedes, tabiki eski kasaları gibi değil artık hiçbiri ama 10 yaşında bu 4 markanın aracını yanyana koyup incelersen anlarsın, bu noktada tek volvo diyebilirim yakınında olacak şekilde, yoksa bmw ve audi nin soyulmadık yıpranmadık yeri kalmıyor

ayrıca bahsettiğin E180 ciddi yakışıklı bir araç ve yeni kasasıyla beraber rezil ettiler, eğer bu kadar para arabaya verilmesi kafaya konmuşsa ben olsam e180 alırım, yakıt zamanla sıkıntı olursa ya da çok km yapılırsa da lpg taktırılır
  • 10 yılı okuduktan sonra Mercedes'ten sonrasını görmedim

• 10 yıl ve mercedesten başkası sanırım aradığım mesaj ve seçenek bu...;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Bmw f30 318i yazılım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben a6 veya 520d alırdım her yer 520 oldu diyen arkadaşlar sizde o zaman s80 alın bi farkınız olsun

• 10 yıl ise mercedes tabiki. Fakat E180 çok yakıyor ve gitmiyor.
  • S80 artık üretilmiyor. ben olsam üretimi bitmiş bir aracı tercih etmem. hem de diğerlerinden eski bir model.

Bmw 5 serisinin arka tarafı bana biraz dar gibi geldi. o yüzden bunu da elerdim.

A6 yı dsg yüzünden istemem.

En mantıklı seçenek mercedes bence.
  • Mercedes eşek motorlu ve berbat şanzımanıyla içlerinde en hantalı ancak uzun yıllar kullanınca üzmez adamı.

A6 o paraya 192 lik alamazsınız büyük ihtimalle 177ps olur donanım olarak e serisinden daha bol donanıma sahip oluyor genelde ama makyajsız kasa a6 ların hiçbirinde daha geri görüş kamerası görmedim.

Ben olsam bu ikisininde içine binerim hangisi daha çok hoşuma giderse onu alırım. 192 lik a6 yı 6 ay kullandım,9 aydırda e250 kullanıyorum. A6 bir iki nokta dışında daha beğendiğim bir araçtı. Eksik gördüğüm noktası o segment bir arabanın direksiyonunun levye ile ayarlanması idi. Vede sunroof perdesi elektrikli değildi.

5 ile s80 i düşünmem bu iki araç yanında. S80 yine düşünürdümde s90 çıktığı için almam bu sıralar. İlerde değer kaybedip kaydetmeyeceği belli değil.

• haacar kullanıcısına yanıt
    A6 dsg değil multitronic. 160 bin liraya s tronicli a6 yok pertten toplama değilse. Makyajsız kasa 177 beygir olanlarda multitronic şanzıman.

• bütçe daha çok olsa motoru ve tasarımı sebebiyle a6 derdim ama bu bütçeyle en mantıklısı e 180.

çünkü alınabilecek a6'dan çok daha az kullanılmışı ve temizi alınır ve uzun yıllar sorunsuz hizmet eder.
  • Bende 5.20i ve e180 arasında kaldım ve tercihimi e180 den yana kullandım. Gidin her iki araca da binin hangisi içinize sinerse onu alın. Temelde BMW sportiflik, sürüş hissiyatı, şanzıman konularında bir tık önde, Mercedes ise konfor, malzeme kalitesi, genişlik konularında bir tık önde. Tamamen tercih meselesi hangisi sizin için önemliyse onu alın.
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    E180 ile ilgili herkes bir şey söylüyor...

çekmiyor gitmiyor çok yakıyor az gidiyor rampada sıkıntılı gibi..

bununla ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afb

E180 ile ilgili herkes bir şey söylüyor...

çekmiyor gitmiyor çok yakıyor az gidiyor rampada sıkıntılı gibi..

bununla ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız...

çok yakıyor yakmasına da aynı segmentte hacimli benzinliler de az yakmıyor zaten

çekmiyor gitmiyor diyenler işin hikaye tarafı, gitsin istediğinde gazı köklersen rahat rahat hızlanıyor, tabiki alt devirlerde yaktığının performansını vermiyor ama onu da vereni almak için üstüne 100 bin tl daha koymak gerekiyor
  • çelişkide kalacağıma a6 alırdım kafam rahat binerdim
  • Aklı başında 100 kişiye sorsan 100de merso der

• 10 yıl binecek olsam değer kaybı gibi bir düşüncem olmaz ve dizel s80 olurdu tercihim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.