arkadaşlar 95 model 3.18is arabamda kontağı çevirince tık diye bi ses geliyor 2 3 kez yapınca çalışıyor araba. sizce arabadaki sorun marş otomatiğinden olabilir mi? aküden olamaz çünkü 2 ay önce 60lık mutlu akü taktım. bir de rolanti sorunum var. 2.vitesten boşa atınca eğer araba yüksek devirdeyse stop ediyor. bununla ilgili fikri olan var mı?
barlas20B
kullanıcısına yanıt
benzın pompasıda ihtimaldir
forumda ne kadar çok alternatör ve marş arızası varmış :D bmw lerde genelde bosch marş çıkar ve genelde kömür biter arabadan sökme işlemi ile beraber 70 tl ye çıkar ancak marş motoru söküldüğünde otomatiği değiştirmenizde fayda var çünkü platinleri aşınıyor en azından bakım için otomatiğin orjinali 70 tl yani toplam 140 tl tabi otomatiğin yan sanayiside var 35 tl ancak çok tavsiye etmem
marş otomatiği, kömürler ve kömür yatakları değişti şimdi yarım marşta çalışıyor araba. boşuna dememişler gülü seven dikenine katlanır diye. e36dan vazgeçemiyorum ne kadar arıza verirse versin :)
quote:
Orijinalden alıntı: barlas20
marş otomatiği, kömürler ve kömür yatakları değişti şimdi yarım marşta çalışıyor araba. boşuna dememişler gülü seven dikenine katlanır diye. e36dan vazgeçemiyorum ne kadar arıza verirse versin :)