Bildirim
e39 bmw 520 performans yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracınıza chip tuning uygulaması yapılır.aracınız otomatik ise devir limitörü kaldırılamıyor.düz viteslerde çok rahat 7000 devir çevirebiliyor.elektrik sisteminede voltaj stabilizer kullanılırsa çok daha iyi olur.voltaj değeri yükseleceğinden ateşleme voltajı da yükselir. -
araç kaç km.uzun zamandır sizdemi.bakımları tamammı.kısaca motor durumu nasıl.
bmwler hor kullanılan otomobiller.o yüzden hırpalanma sonucu motor eski performansını veremiyor olabilir. -
arac 8000 km den beri bende su an 70.000 km de. ve arac cok temiz. simdiye kadar motora hic dokunulmadi. Ben de fazla kurcalatmak istemiyorum. orijinalligi bozulmasin. bana bu yonde tavsiyede bulunursaniz sevinirim -
aracı fazla kurcalmadan yapabilceğiniz kutu içi filtre ve chip tuningtir.chip uygulaması diagnostik fişten yapılmaktadır sökme takma işlemi olmamaktadır. -
soylediginiz yontemle performans artisi ne olur? yakit sarfiyatina etkisi nasil olur? bana maliyeti ne olur? istersem geri donusu olur mu? -
performansı elbetde artar yaklaşıkj %8-10 arası yakıt artmaz şehir dışında azalır şehir içi size bağlı olarak değişir...ama artmaz....
maliyeti 100lira ila 1000 lira arasında değişir :D -
ilk önce carbon clean yatırın aracınız eski gücüne kavuşsun.
sonra chip+açık filtre+egzos 10-15 hp alınabilir. -
En kolay performans artışı aracı değiştirerek olur. Motor zaten çok verimli değil, birde üstüne kasa ağırlığı ve arkadan itiş gelince durum bu oluyor malesef. -
chiptuning+kat. iptali hissedilir bi güç verir
ama yağlı tip kutu içi filtre kullanmayın maf sensörünüz mafolur -
quote:
Orjinalden alıntı: AhmetFikri
chiptuning+kat. iptali hissedilir bi güç verir
ama yağlı tip kutu içi filtre kullanmayın maf sensörünüz mafolur
yağlı filtrede dikkat edilmesi gereken husus iyice kurutup öyle kullanmak aksi halde filtre hem çabuk tıkanır hava geçirmez hemde zarar verebilir yanlış arıza lambası yakabilir...
bence chip + kat iptali + kutu içi filtre düşünün.... -
araca 0 motor yaptırıp gerekli işlemleri yaptırmanız gerekir o şekilde yapmazsanız pek sağlıklı olmaz -
23 nisan....1 temmuz....
arkadaştan bir cevap bir gelişme yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X