< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shesmovedon -- 15 Ağustos 2021; 11:45:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ea 5k tercih listem
-
-
Hocam size gelmesi ancak arada aşırı sayisalcilar olmasıyla olacak ama sağlam bölüm olan İTÜ ekonomiyi de deneyin belki gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şu anki haliyle hangisi gelebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
gayet güzel liste, odtü ir ihtimali var pols ise kesin diyorum
ir gelse baya memnun olucam
-
ben de yakın sıralardayım, araştırdığım üzere çok da büyük fark yok aralarında. yani ir olmadı diye polse giden arkadaşlarım da memnun baya. o yüzden içiniz rahat olsun
Bilkent siyaset ve altındaki TOBB gelebilir ayrıca ODTÜ nun Uİ siydi galiba o gelebilir.Siz bence sıralamalarına bakarak kaliteli olarak dusunmussunuz bence biraz daha araştırın TOBB veya diğer unileri
ODTÜ ve İTÜ ekonomi gelmez hocam
Yeditepe ybs minimum 3-4 k olur (2020 mantığında) orası bir şans.
Hatta hocam ekonomiler bile gelebilir pardon arada 1.5-2.5k bile sayısalci olabilir
hocam tobb u çok araştırmadan koydum bu listeye ama diğerleri hakkında bir fikrim var. tobb u son günlerde düşünmeye başladım sizin bir bilginiz var mı
-
bence ilk 5kda maksimum 1.5k sayısal var ama ekonomiler de hızla ileri atıyor kendini
-
up
tobb iktisat olmadı odtü ui kesin bence.itü ekonomi gelmez gibi bu sene çok yazan gördüm yüksek sıralamalardan
tobb iktisat veya odtü pols hayırlı olsun
-
yeniden editledim up
-
bu güncel haliyle yeditepe ybs gelir
o bölüm çok ileri atar gibi geliyor bana
bence de ileri atar ama aradaki sayısalları + şuanki sıralamasından 1k ileri olduğunuzu düşününce gelmesi olası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ayt ne zaman başlanmalı
- ilk 1000 için kaç net
- roma hipodromu nasıl yazılır
- tyt kimya kaç günde biter
- kpss 2024 forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X