Kısaca hikayemi anlatayım.Geçen sene 9k eşit ağırlıktan mezuna kaldım.Sayısalken son 4 5 ay kala eşit ağırlığa geçtim.Hedefim Boğaziçi ekonomiydi başarısız olunca dedim bir kez daha girecem.Bu sene hedef Boğaziçi ekonomi olarak yola devam ettim Boğaziçi ekonomiye girecek kadar netler oluştu.Şimdi asıl mevzu bende baya bir bilgisayar bilimleri ilgisi oluştu bilgisayar mühendisliği de okumak istiyorum bir yandan.Boğaziçi,ODTÜ,Bilkent ve İTÜ harici bir yer yazmak istemiyorum.Bu arada bu benim 3 .mezun senem ve artık son girişim olacak.Eğer ki radikal bir karar ile sayısala geçersem yapamamaktan çok korkuyorum çünkü bir kez daha giremem sınava.Ayrıca obp 82,50 böyle bir durumda var ayt de 1 yanlış yapsam ilk bin içinde 800 900 kişi 2020 sonuçlarına göre geriye atıyor.E böyle olursa ODTÜ,Boğaziçi ve Bilkent bilgisayarlar direk kaçıyor.Öte yandan sene başından beri edebiyat ve sosyala önem verdim çok iyi durumdalar şimdi o emekler çöpe gidecek.Şöyle diyebilirsiniz ikisinden de gir diye ama şimdi benim ayt fen temelim yok.Büyük ihtimal bu son 5 ay ayt fenden edebiyata ve sosyala bakamadığım için bilgilerimin hepsi eriyecek.Yani sadece birinde girebilirim.Öte yandan EA'da Boğaziçine girecek kadar net çıkartıyorum konularım tam bir şey kalmadı sizce çok büyük risk alıp bilgisayar mühendisiliği için kasmalı mıyım yoksa hiç riske girmeyip direk boğaziçi Ekonomiye mi odaklanmalıyım ? Çok kararsızım ayt fenin ne zaman bitireceğinde kestiremiyorum.Marta kadar Biyoloji ve Kimya bitse Martta fizik başlasam ilk 1000 için deneme çözmeye vakit kalır mı onuda kestiremiyorum.TYT FEN 18+ netlerde ayt de ne kadar etkiler bilmiyorum ama. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. |
Bildirim