Şimdi Ara

EA'DA BOĞAZİÇİ EKONOMİ Mİ ? MF DE İLK 10 K MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca hikayemi anlatayım.Geçen sene 9k eşit ağırlıktan mezuna kaldım.Sayısalken son 4 5 ay kala eşit ağırlığa geçtim.Hedefim Boğaziçi ekonomiydi başarısız olunca dedim bir kez daha girecem.Bu sene hedef Boğaziçi ekonomi olarak yola devam ettim Boğaziçi ekonomiye girecek kadar netler oluştu.Şimdi asıl mevzu bende baya bir bilgisayar bilimleri ilgisi oluştu bilgisayar mühendisliği de okumak istiyorum bir yandan.Boğaziçi,ODTÜ,Bilkent ve İTÜ harici bir yer yazmak istemiyorum.Bu arada bu benim 3 .mezun senem ve artık son girişim olacak.Eğer ki radikal bir karar ile sayısala geçersem yapamamaktan çok korkuyorum çünkü bir kez daha giremem sınava.Ayrıca obp 82,50 böyle bir durumda var ayt de 1 yanlış yapsam ilk bin içinde 800 900 kişi 2020 sonuçlarına göre geriye atıyor.E böyle olursa ODTÜ,Boğaziçi ve Bilkent bilgisayarlar direk kaçıyor.Öte yandan sene başından beri edebiyat ve sosyala önem verdim çok iyi durumdalar şimdi o emekler çöpe gidecek.Şöyle diyebilirsiniz ikisinden de gir diye ama şimdi benim ayt fen temelim yok.Büyük ihtimal bu son 5 ay ayt fenden edebiyata ve sosyala bakamadığım için bilgilerimin hepsi eriyecek.Yani sadece birinde girebilirim.Öte yandan EA'da Boğaziçine girecek kadar net çıkartıyorum konularım tam bir şey kalmadı sizce çok büyük risk alıp bilgisayar mühendisiliği için kasmalı mıyım yoksa hiç riske girmeyip direk boğaziçi Ekonomiye mi odaklanmalıyım ? Çok kararsızım ayt fenin ne zaman bitireceğinde kestiremiyorum.Marta kadar Biyoloji ve Kimya bitse Martta fizik başlasam ilk 1000 için deneme çözmeye vakit kalır mı onuda kestiremiyorum.TYT FEN 18+ netlerde ayt de ne kadar etkiler bilmiyorum ama. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• bence riske atmayıp boğaziçi ekonomi için çalışmaya devam et. sayısalda ilk 1000 çok riskli. tüm konuları bitirip çok iyi seviyeye gelsen bile 1-2 yanlışla ilk 1000 kaçabilir. kalan sürede fende iyi seviyelere gelmek mümkün ama yine de riskli olur
  • İibf'de üniversite ismine güven olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabancı

• Hocam bir kız vardı Boğaziçi ekonomi bitirip Harvard'ta MBA yapmış.Kız çok iyi kazandığını falan söylüyordu.Mezunlarına da baktım çok yerlerdeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenelony

Sabancı

Hocam oraya eşit ağırlıkan girip sonra bilgisayar mühendisliğ okuyabiliyorduk değil mi ? Birde koçta çift anadal yapma imkanı çok bol veriyorlarmış diye duydum.Bu tarz işler aklıma gelmiyor değil ama bir boğaziçi kalitesi olur mu acaba sabancı veya koçta ?

• Bence artık macera arama hedefini değiştirme çok uzamış bu iş zaten iyi yapıyorsun işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eadan devam et,sinavdan sonra bilgisayar bilimlerine ilgin devam ediyorsa Sabancı yazarsın.Diğer bir seçenek de Boun YBS.Zaten ilgin kalmayıp ekonomiye yönelirsen de Boun iktisat yazarsın tekrardan.

• Puana gore koc econ da dusunulebilir bence

• kromozom473 K kullanıcısına yanıt
    Evet o kadar vizyonlu biriki en büyük projesi olarak şu an instagram butiği açıp %300 kârla tayt satıyor
  • EA devam et bence.

• Ilk 10k mf
  • Mf ilk 1000 mi 10 bin mi başlıkta birini yazmışsın konuda diğerini.

82 obp ile mf ilk bin için nerdeyse sınavın tamamını fullemen lazım.10k için de hamda 6-7k civarı yapman lazım

Bence tm den devam etmek daha mantıklı

• Bu saatten sonra iyi bir sıralama için sayısala dönmek tehlikeli bence zaten 3. Senenmiş hocam hiç zorlama. Bilgisayara ilgin devam ederse koç veya sabancı yaz koçta çap yaparsın sabancıda direk okursun ikisi de iyi üniversite.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.