Şimdi Ara

EB4X1E/BQ---f13L8E/H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki modelin her ikisinin işlemcileri birebir aynı.eb serisi ati 5650 f13 serisi nvidia geforce gt 425m.ekran boyutları 15.6 'ya 16.4.ikiside 1920x1080 oyun oynayacagım internette gezinecegim.fiyat konusunda f13 serisi 2300 tl civarlarında.e serisinin fiyatına bakmadım. Yardımcı olurmusunuz?

• oyun oynayacaksanız sonyden başka markalara yönelin, bazı oyunlarda 3 tuş problemi yüzünden sıkıntı oluyor (fifa, pes vs). eğer sonyde ısrarcıysanız kesinlikle F serisi, başkalarına bakmayın bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 13 Şubat 2011; 19:48:09 >
  • F13L8E Aldım cuma günü. ama ben biraz acemiyim lutfen bana yardım eder misiniz? öncelikle recovery yapmak istiyorum. ama dvd ye yapmak istemiyorum. diski 2 ye veya 3 e bölüp disk bölümlerinden birine yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit

Bu iki modelin her ikisinin işlemcileri birebir aynı.eb serisi ati 5650 f13 serisi nvidia geforce gt 425m.ekran boyutları 15.6 'ya 16.4.ikiside 1920x1080 oyun oynayacagım internette gezinecegim.fiyat konusunda f13 serisi 2300 tl civarlarında.e serisinin fiyatına bakmadım. Yardımcı olurmusunuz?

hala almadınmı sen hocam yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

F13L8E Aldım cuma günü. ama ben biraz acemiyim lutfen bana yardım eder misiniz? öncelikle recovery yapmak istiyorum. ama dvd ye yapmak istemiyorum. diski 2 ye veya 3 e bölüp disk bölümlerinden birine yapabilir miyim?

hocam zaten recoverysi içinde var benim arkadaşımda f11 modelinden var bilgisayarı açarken f9-12 arası basılı tutunca cdsiz kurulum açılıyor. bi dene bakalım öyle bir bölüm geliyorsa recovery yapmaya gerek yok.
  • hocam içinde yok. içinde sadece office 2010 var. adam da dedi dvd ye recovery yapcan, ama ben içine yapmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite P755-10J
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.