Bildirim
ebisikletim 250w 36v luk. 48 volt versem motor yanar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Motorun üstünde yazan güç mü 36V 250W? şayet öyleyse bu motora 48V vermek, arkanızdan siyah duman çıkararak sürmenize sebep olacaktır. Bu motorlar fırçalı olduğu için fazla zorlandığında kömürleri dağılmakta. Bobinlerin de kavrulma riski var ayrıca. Aslında sizin yapmanız gereken, yokuşta motor zorlandığında akülerin voltaj durumunu kontrol etmelisiniz. Belli mi olur aküler zayıf kaldığı için motor yeterli akımı çekemiyordur. Ayrıca motora giden kablolarınızı mümkün olduğunca kalın tutmanız ve motor ile aküler arasındaki hattı kısa tutmalısınız. açma kapama-ivme işlemini ise röle ve IGBT-mosfet ile yapmanız daha sağlıklı bir seçim olur. -
selam.36v voltajı 250 w ise gücü oluyor.şunu söylemeyi unuttum. Motor fırçalı değil. tekerleğin göbeğine monte edilmiş olanlardan . Hub motor . Neodyum mıknatıs ortada sabit bobinler ise tekerlekle birlikte dönüyor. -
bir resim atsana =D -
Takip. -
selam arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum.
Bugün tekerleği elle çevirerek motordan 50v 'a kadar elektrik aldım. Tekerleğin motoru 50v üretebiliyorsa aynı voltaj elektriği versem sorun olmaz dedim. 12v 7ah lik 4 adet aküyü seri bağlayarak çalıştırdım. Hızı yaklaşık birbuçuk katına kadar arttı. Yokuşlarda da beni (63kg) rahatlıkla taşıyabiliyor. Böylelikle aküleri de sonuna kadar kullanırım .İnşallah ileride sorun çıkarmazsa memnun kaldım. Selamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X